EEN NIEUWE HYPE


Zie je wel, ik ben niet gek en ik ben ook geen vliegtuig! Ik zag het vanmorgen weer. Een camper met trailer en daarop een klein autootje. Aan het begin van deze zomer heb ik dit ook gezien. Toen ik dit verschijnsel met enkele mensen besprak en suggereerde dat dit misschien wel een nieuwe trend zou kunnen worden werd er medelijdend gekeken. 

Mij werd gevraagd of ik dit echt zelf geloofde. Achter de camper, op een kar, een autootje meezeulen om op deze manier de logge camper op de camping achter te kunnen laten en dan toch de mogelijkheid te hebben om met de auto boodschappen te kunnen doen. Het onderwerp werd erg lacherig afgedaan alsof het niet waar kon zijn, maar ik had het toch zelf gezien? Of had ik het gedroomd? Ik begon aan mijzelf te twijfelen. Had ik het nu zelf verzonnen of had ik het echt gezien?

Maar vanmorgen zag ik het dus weer. Ik zag een vrij grote camper rijden met daarachter een trailer waarop een klein Fiatje 500 werd vervoerd. Tot mijn verbazing zag ik een paar uur later datzelfde kleine witte Fiatje op de parkeerplaats van een supermarkt in ons stadje staan. Ik ben er bijna zeker van dat de camper op een camping in de buurt staat. Ik kan dus nog wel eens gelijk krijgen. Dit zou best een hipe kunnen worden, of denkt u van niet? 

hanscke Vrijdag 29 September 2006 - 11:09 pm | | Standaard

negen reacties

Merlijn

Is allang geen bijzonderheid meer, zie het regelmatig hier in de buurt, vooral veel engelsen die zo rond rijden en ‘even met de boot over komen wippen’ via Hoek van Holland om zo verder europa in te trekken …

Merlijn, (URL) - 29-09-’06 23:34
Renesmurf

Dat is misschien al wel een hipe!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 30-09-’06 00:49
Michiel

Nee hoor, je bent niet gek. Ik heb er verleden jaar op campings in Duitsland ook diverse gezien. Niet met een Fiat 500 weliswaar, maar wel met een Smart.

De volgende stap is natuurlijk een autotje dat de aanhanger overbodig maakt door zelf als aanhanger te kunnen fungeren. Maw, iets dat op zijn eigen wielen en met doorkoppeling van remmen en verlichting als een slaaf achter de camper meehobbelt.

Michiel, (URL) - 30-09-’06 02:02
wies

nee hoor je bent niet gek. ik heb zelf ook al bijzondere kombinaties gezien deze zomer: een camper met caravan, een hummer met caravan van wel 8 meter, een camper met aanhanger en daarop een porsche, een camper met achter zich aan een scootmobiel. ik keek wel vreemd op maar het is wel nieuw dit jaar geloof ik.

wies, (URL) - 30-09-’06 11:06
Goentah

Het is de omgekeerde wereld… Was het eerst auto/caravan, nu wordt het steeds vaker camper/auto. Ik noem dat nauwelijks kamperen meer.
In Frankrijk zag ik een hele stoet: camper/speedboot en daarachteraan kwam vrouw des huizes in het gewone autootje. Ze hadden wel 3 kampeerplekken nodig voor al hun toeters en bellen.

Goentah, (URL) - 30-09-’06 13:29
nanos

Neem je een camper, zodat je niet met een aanhanger hoeft te rijden. En dan hang je er een aanhanger met autootje aan.

nanos, (URL) - 01-10-’06 01:58
Ster

Ik heb het één keer eerder gezien en was, net als jij, stomverbaasd.

Ster, (URL) - 01-10-’06 09:49
Vrouwke

Voor mij is het nieuw, ik heb het nog niet gezien.

Vrouwke, (URL) - 02-10-’06 09:48
Carola

We zien het hier geregeld..

Carola, (URL) - 05-10-’06 21:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam in reacties te voorkomen moet de volgende vraag beantwoord worden Hoe heet mijn hond? :Hessel
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.