NIET WEER


Elk jaar herhaalt alles zich in de natuur. Op dit moment beginnen in de tuin de lelietjes-van-dalen te bloeien. Zolang ik hier schrijf heb ik nog nooit aandacht aan deze bodembedekker besteed en dat terwijl het toch een hele voorname bloem is. De bloemetjes worden vaak in bruidsboeketten gebruikt.

In de afgelopen tijd heb ik wat kleine vaasjes gekocht om de mogelijkheid te creëren hele kleine boeketjes te maken. Ik had mij voorgenomen om in deze tijd ook van verschillende bermbloemen boeketjes te maken, omdat ik daar vaak de prachtigste bloemetjes zie staan.

Helaas zal van dat voornemen niet zo heel veel terecht komen. Ook bij mij lijkt zich weer iets te herhalen, namelijk een zere voet. De klachten zijn vergelijkbaar met die van drie jaar geleden, alleen is het nu de andere voet.

Maar misschien ben ik als ervaringsdeskundige er nu iets vroeger bij geweest en heb ik minder lang de pijn genegeerd. In de natuur mag dan alles elk jaar weer terug komen, maar bij die pijn in mijn voet, ook natuurlijk? was mijn eerste gedachte oh, alsjeblieft niet weer.

Maar het is wel zo. Voorlopig zijn mijn lange wandeltochten, waar ik zo van genoot van de baan. Ik moet het al ruim een week weer heel dicht bij huis zoeken, in de tuin. Geloof me, ik heb veel moeite gehad om hierover toch een blogje te schrijven, maar het is niet anders.

En net als met het voorjaar, de éne lente is de andere niet, zo hoop ik ook dat het zo met de onsteking in mijn voet gaat, namelijk dat deze binnen twee weken zover onder controle is, zodat ik in ieder geval dagelijks mijn rondje met Hessel weer kan maken, want dat zit er nu even niet in.

                                               KLIK

hanscke Woensdag 09 Mei 2012 - 8:38 pm | | Standaard

dertien reacties

ria

Heel vervelend. Ik hoop voor jou en Hessel dat het snel tot de verleden tijd behoort.

ria, (E-mail ) (URL) - 09-05-’12 21:38
Hanny

Dat is balen. Niet kunnen lopen door iets waar je niet om gevraagd hebt, is waardeloos. Ik zal duimen dat het deze keer sneller gaat. Wie weet haal je de Slachtemarathon. ;-)

Hanny, (E-mail ) (URL) - 09-05-’12 21:48
Hanny

Oh ja, lelietjes-van-dalen vind ik een prachtige en heerlijk geurende bloem. Ik zou ze graag in de tuin hebben, maar manlief ziet dat niet zitten.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 09-05-’12 21:49
Annemarie

He dat is flink balen!

Ook vervelend dat je met Hessel niet lekker een rondje kan lopen. Ik hoop dat je snel weer gezond bent en lekker op de been bent!

Maar die bloemen die je laat zien, zijn wel echt geweldig!

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 09-05-’12 21:51
Sjoerd

Blessures die terugkomen zijn de ergste. Ik ben destijds met (hard)lopen moeten stoppen omdat mijn knie niet meer mee wilde doen. Alleen rust en niet belasten waren het advies, het was niet operabel, alleen na een aantal jaren wilde ik weer beginnen en na een aantal keren zat ik ook met hetzelfde probleem… Rustig aan gaat het, maar ook voor mij was na een aantal jaren Kennedy mars het einde daar.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 09-05-’12 22:34
Di Mario

Je voeten zijn zo belangrijk. Ik heb gelukkig sinds twee jaar de schoenen die bij me passen en dat scheelt mij heel veel pijn. Sterkte.

Love As Always
Di mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 09-05-’12 22:50
Renesmurf

ja, het is voorjaar, maar dat hoort er niet bij zeg!

Je bent er op tijd bij, en dat is alleen maar goed!

Succes er mee.

Renesmurf, (URL) - 09-05-’12 23:48
Marjolijn

Hé, dat is heel vervelend, net nu je weer zo genoot van de lange wandelingen.
Hopelijk hoeft het deze keer niet al te lang te duren.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 10-05-’12 04:59
Iens

Niks ergelijker dan een haperend lijf. Sterkte.

Iens, (URL) - 10-05-’12 13:57
plato

Leuk dat je zo ineens dat lelietje opmerkt. Het gebeurt mij ook vaak dat ik plotseling ergens aandacht aan schenk terwijl ik het daarvoor nooit opmerkte. Ik denk dat anderen dat dan ook wel herkennen.

Jij ook al pijn aan de voet. Je lijkt mij wel. Ik heb net een jichtperiode van een week of zes achter de rug. Mijn rechtervoet kan amper nog in de schoen vanwege de verdikkingen die zoiets met zich meenemen. Nu is de jicht over maar ik heb moeite goed schoeisel te vinden. Mijn huidige schoenen moeten helemaal uit de VS komen. Nou ja, er is ook nog een andere voet en die is helemaal goed :-)

plato, (E-mail ) (URL) - 10-05-’12 13:57
Margo

Vervelend als je graag loopt en het dan door een pijnlijke voet niet kunt. Ik heb ook vaak last van een voet, moet goed uitkijken welk schoeisel ik draag, anders kom ik niet ver. Hoop voor jou dat het weer over gaat!

Margo, (E-mail ) (URL) - 12-05-’12 00:40
Vrouwke

Jammer dat je op deze manier gedwongen wordt je grootste hobby aan de kant te schuiven.

Het ‘niet weer’ herken ik op een andere manier. Wij gaan maandag voor de derde keer in een maand iemand begraven.

Wat nou een nieuwe lente een nieuw begin? De eindigheid dringt zich meer en meer aan ons op.

Vrouwke, (URL) - 12-05-’12 14:05
staart

Oh dat is heel vervelend! Flink balen. Ik wens je een snel herstel en die lelietjes zijn heel mooi

staart, (E-mail ) (URL) - 13-05-’12 11:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.