TOERFLITS 2


Inmiddels zijn we van camping gewisseld. De dag na de Tour hebben we in de buurt  een  campingonderzoek gedaan en daarbij is deze als beste uit de bus gekomen. Nog niet helemaal ideaal, maar voorlopig zijn we hier erg tevreden.

Het is een hele rustige camping, ik houd daar wel van, maar tegelijkertijd houd ik ook wel  van een beetje reuring.  En och, dat laatste kun je zelf ook zoeken. Zo hebben we gelijk de eerste avond meegedaan aan een bbqfestijn. Samen eten is altijd gezellig en dit ging volgens weer een geheel nieuwe formule.

Bij de ontmoetingsruimte worden er twee grote bbq’en  heet gestookt . Om zeven uur komt de slager voorrijden, men koopt zijn eigen vlees in en hele families zetten zich, met meegebracht servies en bestek,  neder aan de lange tafels. Het vlees wordt geroosterd, bij de bar kunnen drankjes gekocht worden en er kan patat besteld worden. Verder heeft men hele koelboxen vol met salades bij zich en zo wordt er dus met weinig inspanning maar ook met weinig kosten samen een zomerse maaltijd genuttigd.

Een leuke jazzband van drie personen zorgt voor de muzikale omlijstng. Echt mooie jazzachtige muziek, niet te hard, maar wel van enige kwaliteit. Jammer dat er zoveel doorheen gekletst werd, want het was echt goede muziek om naar te luisteren. Ik heb er van genoten. 

                                        klik

                                      klik

  

hanscke Dinsdag 24 Juli 2012 - 8:36 pm | | Standaard

vijf reacties

Hanny

Lijkt onze buurtBBQ wel. Dan nuttigt ook iedereen zijn eigen meegebrachte waren.
Gezellig om zo met elkaar bezig te zijn met een leuk achtergrondmuziekje!
Fijne vakantie verder!

Hanny, (E-mail ) (URL) - 24-07-’12 21:24
Sjoerd

Toch gaat het idee van zelf je eigen vlees bakken er even vanaf.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 24-07-’12 22:54
Marjolijn

Gezellig, zo samen eten.
Lekker genieten en veel plezier.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 25-07-’12 04:50
plato

Leuk zo’n camping. Alhoewel dat gezamelijk eten…een keer lijkt me leuk maar niet te vaak. Jullie hebben je goed voorbereid op die campingplaats. En van de tourrapportages wet ik dat het daar heet is, zeer heet zelfs. Hopelijk houden jullie daarvan. Nog veel plezier…

plato, (E-mail ) (URL) - 25-07-’12 14:57
Renesmurf

met je neus in de boter, noem ik zoiets.

Gezellig! Meestal ontgaan zulke dingen me, omdat ik eerst altijd de kat uit de boom kijk.

Ooit in Frankrijk was er eens een feestdag en kwam er vuurwerk, en in zweden belande ik eens op een festival, met lekker eten!

Renesmurf, (URL) - 25-07-’12 17:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.