TOERFLITS 5

We zijn in de afgelopen dagen dan toch wat meer aan onze zo geliefde bezigheid het wandelen toegekomen. En het is iets minder warm. En mogelijk  wennen we wat aan de warmte. En we bereiden ons (meestal )iets beter voor door water voor hond Hessel mee te nemen. En we proberen om wat vroeger op pad te gaan . En we zoeken vaker wandelingen uit waar meer schaduw is. Al deze factoren dragen er toe bij dat er gewandeld kan worden, alleen,  wij zijn kennelijk niet in staat om een juiste combinatie van al deze  factoren tegelijk te vinden.

Neem nu die mooie popupfoto van een zonovergoten Curemonte. We waren behoorlijk vroeg op pad gegaan,  maar het water voor Hessel vergeten!  En toen had hij het zo nodig. Maar….. de voorzienigheid was ons goed gezind, aan het eind van de tocht vonden we een fles water, weliswaar wel aangebroken, bij de overdekte markthal. Verder geen mens te zien, dus kennelijk door iemand vergeten. Hessel was zeer dankbaar. Een volgende dag hebben we een (pittige) wandeltocht bij de watervallen van Murel gemaakt. We hadden twee flessen water voor Hessel bij ons, maar…. (al weer stippeltjes) Hessel had geen enkele behoefte aan water van ons. Dit keer kon hij heel goed voor zichzelf zorgen. Het was voor mij een wat zware tocht met veel onvlak terrein en nogal wat moeilike afdalinkjes, maar voor Hessel was het een topdag.

                                             (klik)

                                         (klik)

  

hanscke Donderdag 02 Augustus 2012 - 11:29 am | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Ach, al die kilometers tellen lekker aan, dat het met wat strubbelingen gaat maakt het voor later alleen maar interessanter.

Sjoerd, (E-mail ) (URL) - 02-08-’12 12:44
Marjolijn

Zo zie je maar, er wordt lekker gewandeld en ieder heeft plezier.
Dat is goed vakantie vieren.

Marjolijn, (E-mail ) (URL) - 03-08-’12 05:33
ria

Ach ja, als het meeste maar goed gaat en jullie genieten in elk geval.

ria, (E-mail ) (URL) - 03-08-’12 20:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.