BREIEND MYSTERIE


Misschien lijkt het wel of mijn interesse om te schrijven wat minder wordt, maar ik kan u verzekeren dat dit niet het geval is. Alleen, ik ben even verslaafd, alleen ik kan ik niet kiezen waaraan. 

De Candy  Crush Saga slokt veel tijd op, helemaal nu ik een ipad tot mijn beschikking heb. Wanneer het spel op de computer voorbij is, kan ik verder op de ipad en wanneer ik daar uitgespeeld ben, kan ik weer verder op de computer. Maar ja, de tijd tikt door.....

Daarnaast was ik uitgenodigd om eens bij een breiclubje te komen kijken. Men was bezig met het breien van een mystery shawl. Het patroon wordt in gedeelten naar de deelnemers opgestuurd. Om een beetje een beeld te krijgen van waarmee men bezig is, moest ik mij wel wat verdiepen in dat breigebeuren. Het is nog al een ingewikkeld breipatroon en dat heeft mij de nodige tijd gekost, maar ook de drive om het eerste gedeelte af te krijgen was niet geheel onschuldig.

Beide tijdrovende activiteiten zijn terug te voeren naar mijn werk. De ipad is mij via school verstrekt en de uitnodiging voor het breiclubje loopt ook via schoolse contacten. Dit is voor mij wel weer een bevestiging dat werken heel vaak een meerwaarde heeft dan alleen maar geld verdienen.

U zult het vast begrijpen, ik heb het voor mij zelf dus even heel druk gemaakt.. Niet het werk zelf heeft mij de meeste tijd gekost, nee, het is meer de nieuwe input erom heen, verkregen uit de werksituatie, die al mijn tijd en mijn aandacht heeft opgeëist.

Daarnaast waren er dan ook nog die paar mooie voorjaarsdagen. En ook daar moest ik mij even helemaal aan overgeven.

De dagen waren dus veel tekort, tijd om te schrijven was er even niet, maar dat komt vast wel weer.

                                       klik                                                                                    

hanscke Donderdag 07 Maart 2013 - 11:44 pm | | Standaard

acht reacties

Marjolijn

Een beetje afwisseling in bezigheden is altijd leuk.
Veel plezier met je Ipad en het breien.

Marjolijn, (URL) - 08-03-’13 06:29
ria

Lekker hoor. Een mens moet wat te doen hebben :-)

ria, (URL) - 08-03-’13 09:40
Sjoerd

Dat is een hele hoop aan interesses extra nu. Dan zou bij iedereen het verhaal even achterop raken. Maar eh, op een iPad kan dat ook hoor….

Sjoerd, (URL) - 08-03-’13 13:28
Desire

Beter wat te doen te hebben dan achter de geraniums zitten. Je kan ook schrijven over Candy Crush Saga, 2 vliegen in één klap ;-)

Desire, (URL) - 08-03-’13 17:56
Bertie

Breien is aanstekelijk. Over dit clubverband had ik niet eerder gehoord of gelezen, klinkt niet slecht..
Je hoeft toch niet te kiezen, je doet gewoon alles. :-)

Bertie, (URL) - 08-03-’13 23:39
Hanny

Het was toch heerlijk om, gezeten in het zonnetje, te puzzelen op het breipatroon. In principe is het niet zo moeilijk. Er komt alleen wel veel telwerk bij. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Hanny, (URL) - 09-03-’13 02:02
plato

Tja, nu zijn we toch allemaal wel nieuwsgierig naar hoe die shawl er uit komt te zien. Hopelijk krijg je hem op één foto, anders wordt het een serie als kopfoto :-)

plato, - 09-03-’13 11:43
Mirjam Kakelbont

Je bent je eigen hoofdredactie, dus wat let je om andere dingen eens voor te laten gaan? Zolang het maar léuke dingen zijn! En spannend wat het eindresultaat zal zijn…
Groetjes Kakekl

Mirjam Kakelbont, (URL) - 10-03-’13 21:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.