GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN


Het spook artritis heeft zich sluipenderwijs weer even in mijn lichaam genesteld. Ik gebruik met opzet het woord EVEN, want het is een ongenode, nee sterker nog, een zeer ongewenste gast en ik zal er alles aan doen om het zo snel mogelijk te laten verdwijnen. Alleen, de juiste aanpak weet ik nog niet. Alle hoop was gevestigd op het middel psorinovo.

Helaas kan, zeven procent van de mensen die het middel nodig hebben, dit niet verdragen. Het was mij van te voren wel verteld, maar ik achtte het bijna uitgesloten dat ik tot dat percentage zou behoren. Ik behoor immers toch ook nooit  tot het kleine groepje mensen wat een prijs wint in de staatsloterij, zo was mijn gedachte. Waarom zou ik dan nu wel bij dat groepje uitzonderingen gaan behoren?

En toch is dit wel het geval. Na drie mislukte pogingen kan de conclusie niet anders zijn, dan dat ik er echt niet tegen kan. Omdat ik mij maandenlang fit gevoeld heb, leek het middel erger dan de kwaal en was, in overleg met de betreffende natuurartsarts, stoppen met de psorinovo, een logische gevolgtrekking. Ik had de stille hoop dat ik met de extra vitamine D en de Kurkumatabletten die ik aangeschaft had het spook van de artritis buiten mijn lijf kon houden 

Jammer genoeg is dat niet gelukt en is er aan die mooie tijd van mij fit voelen vrij abrupt een einde gekomen. Afgelopen week is de pijn in de voet weer beginnen op te spelen, de stijfheid is terug en vannacht was daar opeens ook de slapeloosheid van weleer.

Gelukkig is het mogelijk om op zeer korte termijn de reumatoloog te bezoeken. Ik blijf hoop houden dat hij mij via andere medicatie weer naar betere tijden kan leiden.

                                            klik

hanscke Donderdag 03 Oktober 2013 - 8:08 pm | | Standaard

acht reacties

Hanny

Heel vervelend Hanscke. Ik hoop van ganser harte dat de reumatoloog je helpen kan. Sterkte.

Hanny, (URL) - 04-10-’13 00:53
Marjolijn

Hé dat is vervelend.
Veel succes met het zoeken naar een goede remedie.
Sterkte.

Marjolijn, (URL) - 04-10-’13 04:27
rietepietz

Dat is inderdaad een flinke tegenvaller, maar het is je eerder gelukt en zal je wéér lukken er bovenop te krabbelen.
Nu maar hopen op de vindingrijkheid van de reumatoloog ,ik duim voor je !

rietepietz, (URL) - 04-10-’13 16:32
Renesmurf

Soms is het leven te sturen, maar soms overkomt je ook gewoon van alles, maar dat doorsta je dan wel weer he! Sterkte daarmee!

Renesmurf, (URL) - 05-10-’13 11:23
Mirjam Kakelbont

Dit is weer een enorme domper voor je! Laat je hoofd niet te lang hangen, want het gaat er niet om hoe vaak je valt, maar hoe vaak je weer opstaat. Probeer iemand te vinden waar je af en toe even tegenaan mag klagen. Even in de zeurmodus staan, dat is ook prettig op zijn tijd. En blijf boven alles geloven in jezelf, Hanschke. Je bent een te mooi mens om op te geven!
Liefs Kakel

Mirjam Kakelbont, (URL) - 05-10-’13 21:00
Desire

Ai, dat is vervelend. Heeft het ook te maken met de overgang van het seizoen? De kou onder andere? Hopelijk heeft de reumatoloog een goed alternatief.

Desire, (URL) - 05-10-’13 22:55
Petr@

Heel vervelend inderdaad!
Ik hoop dat de reumatoloog je kan helpen!

Petr@, (URL) - 06-10-’13 10:13
Janny

Ik herken je verhaal helemaal, hoor.
Ook hier, na een paar maanden fit zijn, weer een terugval. Pijnlijke gewrichten, stijfheid et c.
Ben ook nog aan het uitvogelen waar ik het best op reageer.
Misschien is emigreren naar een warm klimaat toch het beste middel:-)
Janny

Janny, (URL) - 06-10-’13 13:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.