AANSCHOUWEN


ik blijf nog even bij beschouwende teksten vanaf Schouwen-Duivenland. Het is echt een goed idee geweest om naar een plek te gaan die ik niet ken. Ik heb het zo druk met om mij heen te kijken.

Helemaal bijzonder is het dat ik Ria ontmoet heb. Wat een weblogcontact al niet teweeg kan brengen, maar gezellig is het. Gisteren hebben we elkaar voor een tweede keer ontmoet en al lopendgaat de verdere kennismaking bijna als vanzelf. Dan blijkt ook dat we best al het een en ander van elkaar weten. Echt een bijzondere ervaring.

We hebben met elkaar gegeten in het voor de volgers van Ria het o zo bekende Salud. Het was er goed toeven. Het eten was smakelijk en de sfeer was heel gezellig en onze gesprekken zeer geanimeerd.

Vanmorgen hebben we even de kracht van het water mogen ervaren. Niet onbekend voor de Zeeuwen natuurlijk. Een tentstok heeft het vannacht, na  hele grote hoeveelheid regen begeven. Hij was als een lucifershoutje geknapt en de luifel hing op half zeven. Gelukkig was er een campingwinkel open zodat het leed snel was geleden.

Er bleef genoeg tijd over voor een pittige wandeling met de jongens. De wervelstorm aan gedachten in mijn hoofd gaat stilaan wat luwen. Het begint zo langzamerhand wat vlakker te worden, lijkend op dit mooie Zeeuwse eiland.

Foto’s volgen als ik weer thuis ben

                                              En hier zijn ze met hond Didi ook in beeld.

                                           klik

hanscke Donderdag 29 Mei 2014 - 9:28 pm | | Standaard

tien reacties

Sjoerd

Gewoon rustig aan, alles op zijn plaats zetten en daarnaast ook proberen tot rust te komen en te genieten. Wat gedaan is keert nooit weder zeggen ze weleens. Ofwel je moet je er overheen zetten en genieten van wat rest.

Sjoerd, (URL) - 29-05-’14 22:17
ria

Leuk hoor. Ik vind het fijn dat je het ondanks het sombere weer toch heel fijn hebt. En ja door dat webloggen weten we al veel van elkaar en vallen door onze gesprekken soms de kwartjes, tenminste bij mij.

ria, (URL) - 29-05-’14 22:39
Marjolijn

Pluk de dag…!
En de dagen worden wat het weer betreft steeds beter.
Het vroege uur laat al zien dat de zon vandaag gaat komen.
Fijne dag.

Marjolijn, (URL) - 30-05-’14 05:28
Desire

Wat leuk zeg, dat jullie elkaar in real hebben ontmoet. Waar bloggen al niet goed voor is :)
Geniet nog even van Zeeland!

Desire, (URL) - 30-05-’14 16:52
Wieneke

Als je een collegablogger in het echt ontmoet, dan is het meteen vertrouwd en het is net alsof je elkaar goed kent. Gezellig en ontspannen! Mooi he, dat Schouwen Duiveland. Ik kwam er vroeger vaak.

Wieneke, - 30-05-’14 17:23
rietepietz

Het is me al heel vaak opgevallen dat wanneer je een blogger ontmoet meestal erg vertrouwd voelt en je veel over elkaar weet.
Je hebt duidelijk een goede beslissing genomen door lekker uit te gaan waaien in Zeeland!

rietepietz, (URL) - 30-05-’14 20:10
Mirjam Kakelbont

Vriendschappen zijn een verrijking van je leven, en heel bijzonder dat je een goed gevoel hebt bij het contact leggen van een blogger. Zelf heb ik daar ook goede ervaringen mee :-)
Geniet nog van je omgeving en tot later!
Liefs Kakel

Mirjam Kakelbont, (URL) - 30-05-’14 21:32
Margo

Geniet er van!

Margo, (URL) - 31-05-’14 23:43
ria

Leuke foto,s Hanny. Ja, jammer van de bbq, ik heb er ook niet aan gedacht.

ria, (URL) - 04-06-’14 22:12
platoonline

Die tentstok maakte de dag net wat avontuurlijker dan anders. Goed dat het klikt met Ria. De honden hebben zo te zien nog wel zin in een flinke wandeling.

platoonline, (URL) - 12-06-’14 13:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.