OP BEZOEK


Vandaag was ik echt even helemaal praktizerend oma. Ik had een vrije dag geregeld. Oh wonder, dat kan tegenwoordig in het onderwijs. Brengt het nieuwe systeem toch wat goeds met zich mee. (Later meer daarover). Maar het is wel een zware werkdag. Om acht uur zat ik in de auto, want het is twee en een half uur rijden naar Den Haag. En dan; het is echt prachtig om te zien hoe belangrijk mijn kind, nu zelf moeder, voor haar kind is en hoe het kind mij nog als een vreemde ervaart. Geen herkenbare geur, een stem die ze niet kent, maar op zo'n dag wennen we wel aan elkaar. Aan het einde van de dag schonk Rixte mij toch menig lachje.


hanscke Dinsdag 11 Oktober 2005 - 10:56 pm | | Standaard

vijf reacties

Jetty

Heeeeee, ik heb je gevonden. ook niet zo moeilijk natuurlijk als je me de link geeft..;-)
Oma zijn….. Het lijkt me heerlijk. Mijn oudste dochter (26) heeft nu 2 jaar verkering maar wil nog even wachten met kinderen… :’-)

Jetty, (URL) - 12-10-’05 14:11
Rose

Wat moet dat mooi zijn… en vervelend dat je haar niet vaak kunt zien. Maar goed, de weinige tijd is dan ook des te meer waard!!

Rose, (E-mail ) (URL) - 12-10-’05 15:01
Penguin

Het duurde bij mij ook even maar nu lach ik jou ook regelmatig toe :D

Penguin, (URL) - 12-10-’05 19:27
hanscke

Ook heel vertederend hoor!

hanscke, - 12-10-’05 20:30
marijk

Wat een mooi meisje!!! Echt een plaatje!!! en wat heerlijk zo’n dagje samen! Lijkt me wel heel bijzonder om je eigen kind als moeder te zien, ontroerend ook wel!
OT: ik zie die functie in de MR voor een heel groot deel ook als zelfontplooiing; ik ben na bijna 5 jaar moeder wel weer toe aan gesprekken op niveau, gesprekken die niet alleen maar over kinderen gaan. Ik heb echt zin om mijn hersenen weer eens goed te gebruiken. En natuurlijk zal zo’n vergadering ook best weleens saai, langdradig, vervelend zijn, maar dat hoort er nou eenmaal bij!
wens je nog een fijne avond!

marijk, (E-mail ) (URL) - 12-10-’05 23:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.