ET ALORS


Voor de derde keer dan maar. De vakantie loopt nog niet helemaal zoals ik zou wensen en dat ligt aan een aantal factoren. Het éne euvel  is wat makkelijker op te lossen dan het andere. Meestal slaag ik er wel in om na een paar dagen in de stand slow motion te komen, maar dit jaar wil dat nog niet zo lukken. 

Er ontbreken een aantal zaken die juist het ware vakantiegenot zouden kunnen verhogen. De wifi  bijvoorbeeld is hier niet optimaal. Ik wil er best voor betalen, maar dan wil ik ook het genot om bij de caravan ervan te kunnen genieten. En dat is dit jaar niet het geval. Ik moet weer heel primitief op een bankje bij de accueil een berichtje in elkaar klunzen. En als ik dan te lang op de tablet bezig ben, ben ik inmiddels uitgelogd. Als je dat twee maal is overkomen dan word je daar niet vrolijker van…Afijn, ik doe het nu maar op de oude manier. Eerst iets op de laptop voorbereiden en het dan later maar plaatsen.  Zo kan ik toch de door mijn gewenste kwaliteit blijven leveren.  Ik kan dan wel volstaan met een derde abonnement van één euro. Een beetje snel faceboeken en wordfeuten doe ik dan wel op het abonnement behorend bij de tablet.

Wellicht vraag men zich af of ik misschien verslaafd ben aan het internet. Nou neu, ik ben alleen meegegaan met deze tijd en ik heb geleerd dat deze geneugten bij het leven zijn gaan horen

En de goede dingen van het leven, geldt zeker ook voor een lekker glaasje wijn, zeker in de vakantie. Alleen toen wij hier zondag aan kwamen, was er in dit stadje helemaal niets te krijgen. Dus na onze goed verlopen reis niet het genot van een wijntje. Om ons even op de omgeving te oriënteren, besloten we om met de auto even een klein ritje rond het stadje te maken. En zie daar. We kwamen de éne cave na de andere tegen. We hebben  ons even aan een wijnproeverij onderworpen en voila, vervolgens reden wij met een doosje vol lekkere wijn terug naar de camping. Wat dat betreft is er dus geen vuiltje meer aan de lucht. En nee, ook dat wil ik niet verslaafd noemen, maar gewoon genieten van het goede des levens.

Inmiddels hebben we al een mooie fietstocht van veertig kilometer gemaakt, hebben we heerlijk over de markt van Bourgueil  geslenterd en hebben we Chinon aan alle kanten bekeken.

Mocht ik er in slagen om morgen dit bercht geplaatst tekrijgen, dan is het best mogelijk dat ik binnenkort ook wat foto’s ga plaatsen.

GELUKT; Dit is de verklaring voor het mislukte blog van gisteren. morgen meer

hanscke Woensdag 25 Juni 2014 - 10:49 am | | Standaard

zeven reacties

Sjoerd

Haha, ik dacht al zoiets. Maar je hebt gelijk meis, lekker genieten van het leven en alles wat het ons te bieden heeft.

Sjoerd, (URL) - 25-06-’14 16:41
Marjolijn

Kijk toch gelukt.
Geef je maar lekker over aan het fijne vakantie gevoel en niets moet en alles mag.
Dat is echt vakantie vieren.
Veel plezier…!!

Marjolijn, (URL) - 25-06-’14 17:11
Margo

Je hebt gelijk, ik heb ook graag wifi in Verweggistan. Gewoon lekker doorfeuden op de rustige momentjes. Aan bloggen kom ik meestal niet toe, maar wie weet. Veel plezier nog!

Margo, (URL) - 26-06-’14 00:50
Hanny

Bij de huidige tijd hoort internet. Bij het huidige kamperen dus ook. Ik vind het ook niet leuk als dat niet werkt zoals je het thuis gewend bent. Maar, dat is dan toch wel het leuke, je moet dan wat pionieren. En pionieren hoort ‘gewoon’ een beetje bij een kampeervakantie.
Verdoe niet al je tijd aan internet. Maar geniet van het fietsen, je wijntje en hopelijk ook de zon! Veel plezier!

Hanny, (URL) - 26-06-’14 01:12
ria

Wie gaat er nu ook zonder flesje wijn op stap :-)

Ik zou ook graag willen dat alles naar behoren werkt, je zoekt er toch ook je camping een beetje op uit. Fijne vakantie verder hoor! Groetjes aan de jongens ;-)

ria, (URL) - 26-06-’14 08:52
rietepietz

Maar het is je dan uiteindelijk gelukt al blijft het een klein beetje behelpen.
Inderdaad, een lekker drankje hoort zeker óók bij vakantie !

rietepietz, (URL) - 26-06-’14 20:18
platoonline

Het zal nog wel even duren voor internet op alle plekken ter wereld prima functioneert. Bij jou nog niet zo maar….het gaat. Da’s mooi. En met die lekkere drankjes zal het ook allemaal wel goed komen. Ik ga snel door naar bericht II.

platoonline, (URL) - 30-06-’14 11:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.