OUDESLUIS


Wel gaan, niet gaan, ik kan heel veel tijd verdoen met het niet nemen van een beslissing. Gelukkig dat ik dan P. als partner heb, want op een gegeven moment is hij het gedub zat en laat dit dan ook duidelijk merken, zodat ik wel genoodzaakt wordt om de knoop door te hakken. Het alternatief is anders: gewoon niet gaan en ja mogelijk dat ik daar dan weer spijt van krijg maar dan kan ik er niet meer op terugkomen.

En zo zitten we dan, na gisteren werkelijk een schitterende middag (en avond) gehad te hebben, te wachten op de regen die niet echt komt. In ieder geval kunen we concluderen dat het huisje op wielen weer operationeel is en dat allerlei randvoorwaarden om het ook leuk en geheel naar onze zin te kunnen hebben, het allemaal doen. Zo ook deze laptop die nu toch wel aardig aan het verouderen is. 

Dit keer is er in dit blog op geen enkele wijze één of ander dieper gaand onderwerp te bespeuren. Het is echt een huis tuin en keukenblogje van iemand die even in een ander deel van het land is neergestreken. Eigenlijk had ik geen trek om in deze tijd van het jaar de kop van Noord-Holland aan een onderzoek te onderwerpen, maar ja, de tulpen bloeien nu eenmaal in deze tijd van het jaar en om dan toch maar het één met het ander te combineren is het toch deze plek geworden. En ik moet zeggen, het is prachtig.

Ook de omgeving boeit mj opnieuw. Het is alweer een flink aantal jaren geleden dat wij in de buurt van Schagen waren en ook toen was het een verrassende kennismaking met deze omgeving. Maar toen was het wel heel mooi weer, net als toen we in Stompetoren waren. Maar goed, ik hoop toch op wat droge momenten en dan trekken we er lekker op uit.

                                  klik

hanscke Zondag 03 Mei 2015 - 11:54 am | | Standaard

zeven reacties

Marjolijn

Gewoon lekker genieten, meer hoeft niet…!!

Marjolijn, (URL) - 03-05-’15 18:18
Rietepietz

Niets mis met huis, tuin en keukenlogje hoor, er is al genoeg zwaarwichtig werk te vinden voor de liefhebber. Gewoon genieten van de mooie natuur daar.

Rietepietz, (URL) - 03-05-’15 18:33
Mirjam Kakelbont

Als we iets zwaars willen lezen, pakken we de krant wel ;-) Bloggen gaat toch ook over het leven van alledag. Dat maakt het leven en lezen juist bijzonder.
Groetjes Kakel

Mirjam Kakelbont, (URL) - 03-05-’15 21:03
Sjoerd

Gaan waar je gaan wil, wat wil een mens nog meer…

Sjoerd, (URL) - 03-05-’15 21:54
Ria

Veel plezier daar. Het is in elk geval niet meer zo koud.

Ria, (URL) - 04-05-’15 09:07
Desire

Nu, je hebt je zin, het regent
En voor de rest horen de huis tuin en keukenperikelen ook bij het dagelijks leven

Desire, (URL) - 05-05-’15 14:54
plato

Dan kan het bijna niet anders of onze paden hebben elkaar gekruisd. Ik was ook nabij Schagen (Petten, Sint Maartenszee) waar we onder andere Tulpenland hebben bezocht. Hopelijk hebben jullie het leuk gehad daar.

plato, (URL) - 05-05-’15 20:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.