ETUDE 3


 De vakantie komt aardig op gang en het gaat ongeveer zoals ik gedacht had, Een keer stroomopwaarts langs de Donau, een dag stroomafwaarts en een keer een klim naar boven en dan weer verder trekken. Over de klim naar boven hebben we geen dag gedaan. Er werd aangegeven dat het uitzichtspunt op 30 minuten afstand lag, dus dat hebben we maar op een avond gedaan. Het viel nog helemaal niet mee en de volgende dag had ik toch behoorlijk spierpijn. Maar het uitzicht was zeker de moeite waard.

In zo'n vakantie kan ik al blij worden van hele kleine dingen. De dag dat wij stroomafwaarts fietsten naar Haschach had men mooi weer beloofd. Minstens 20 graden. Alleen het weer hield zich niet aan de afspraak en ik kreeg me toch een paar koude voeten! wat kun je dan toch gelukkig zijn als je een klein supermarktje vindt waar je een paar pantysokjes kunt kopen. Het staat voor gee meter,maar dat is een ander verhaal. Halverwege de middag brak de zon alsnog door en waren ze niet meer zo nodig. 

Deze avond ben ik niet weer de berg opgeklommen. Na een stevige fietstocht van bijna zestig kilometer had ik het wel even gehad mede omdat ik nog steeds geplaagd werd door de spierpijn die ondanks de fietsbewegingen nog niet helemaal over was. Maar ach, het hoort erbij, het geeft mij toch het hele echte vakantiegevoel.

                                    kik

hanscke Vrijdag 26 Juni 2015 - 9:28 pm | | Standaard

zes reacties

Rietepietz

Het weer is helaas altijd een onvoorspelbare reispartner, maar het is nog goed gekomen gelukkig!

Rietepietz, (URL) - 27-06-’15 18:01
Marjolijn

Niets zo erg als koude voeten, dat is niet aangenaam.
Gelukkig is er iets aan te doen, lekker de sokken aan…!!

Marjolijn, (URL) - 27-06-’15 18:08
ria

Haha, nee die sokjes dat kan echt niet hoor, dan maar koude voeten :-D

ria, (URL) - 27-06-’15 19:26
Sjoerd

Kleine ongemakken horen erbij. Dat maakt het straks opmerkelijk…

Sjoerd, (URL) - 27-06-’15 21:42
Desire

Ik kan me niet voorstellen dat je met zulke pantysokjes je voeten warm krijgt … ik was met blote voeten blijven lopen. Wel heel erg a-sexy hoor ;-)

Desire, (URL) - 27-06-’15 23:08
Hanny

Koude voeten is niet lekker. Daar heeft je hele lichaam last van. Met zulke sokjes kun je het gelukkig warm krijgen. ‘
De vakantie wordt wel onvergetelijk met alles wat jullie ondernemen.

Hanny, (URL) - 29-06-’15 00:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.