VERSLAAFD


Het lijkt wel of er momenteel in weblogland een besmettelijke ziekte rondwaart. Op verschillende sites staat te lezen dat bij de eigenaar van het weblog de juiste inspiratie om te schrijven even niet aanwezig is. Ook ik zal in de komende twee weken waarschijnlijk minder schrijven dan wat men van mij gewend is. Dit komt echter niet omdat ook ik zou zijn besmet door het virus writers-block. Nee, daar lijd ik niet aan, maar ik heb een andere ziekte. Ik ben namelijk verslaafd. Verslaafd aan het kijken naar de wedstrijden van het volgende  http://www.rolandgarros.com/  tennistoernooi. Als je alles wilt zien kost dat tijd. Veel tijd. Zo lang Rafaël Nadal en Martine Hingis in de race zijn zal ik proberen mijn dagen zo in te richten, dat ik in ieder geval hun wedstrijden kan zien. Toch probeer ik elk jaar weer om mij gedurende deze tijdelijke verslaving enigszins nuttig te voelen. Ik weet van andere jaren dat breien en tennis kijken heel goed samen gaat en al breiend voel ik mij gewoon veel minder schuldig. Gelukkig is vandaag mijn breipatroon aangekomen, dus kan ik morgen beginnen te breien.

hanscke Maandag 29 Mei 2006 - 11:18 pm | | Standaard

zeven reacties

Jokie

Zo ging ik altijd snachts mn bed uit voor de formule 1…ik voelde me niet schuldig, maar mensen verklaarden me wel voor gek, haha!! Ik wens je leuke wedstrijden toe!

Jokie, (URL) - 30-05-’06 18:51
Helen

Hoewel ik graag een spannende tenniswedstrijd volg, zal ik er niet speciaal voor gaan zitten. En het komende WK voetbal interesseert me totaal niet. Lekker rustig wandelen, als Nederland speelt..;-)

Helen, (URL) - 30-05-’06 19:50
Renesmurf

Gelukkig is loggen een ding van de logger, en die doet wat en wanneer ie zelf wil.
Loggen dat je niks weet te loggen vind ik altijd maar raar.
Sport volg ik zelf overigens niet.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 30-05-’06 20:36
Carola

Heel veel plezier met kijken en breien dan maar…als het spannend is ga je dan ook harder breien, rikketikketikketik of laat je de boel dan juist even zakken? En geen steken laten vallen bij dikke missers he…

Carola, (URL) - 30-05-’06 22:41
Goentah

Breien en kijken en kijken en breien… Pas op dat je geen steekjes laat vallen! Ik was al even bang dat je het over voetballen ging hebben, maar gelukkig is het tennis! Geniet ervan!

Goentah, (URL) - 31-05-’06 00:07
Ster

Loggen is geen gelukkig geen “moet” ding. Er zijn zoveel leuke dingen in het leven om te doen!

Ster, (URL) - 31-05-’06 08:55
hanscke

Jokie, Helen en Goentah: in voetballen ben ik maar matig geïnteresseerd, in ieder geval niet an verslaafd. Carola, als het heel spannend is laat ik de boel even zakken.

hanscke, - 31-05-’06 22:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.