GEEN SOAP


Het leven is geen soap, absoluut niet, maar soms heeft het er wel iets van weg. Vroeguh...., heel lang geleden dus, heb ik wel veel naar Dallas en Dynasty gekeken. Ik moest dan altijd een beetje lachen als er opeens een nieuw personage in het verhaal werd geschreven. Hoewel ik nu eigenlijk nooit naar Goede Tijden Slechte Tijden kijk, heb ik het gevoel dat het daar een constant komen en gaan van personages is, als ik zo te hooi en te gras dan eens een klein stukje van een aflevering zie. 

Al kleurend zat ik van de week te bedenken hoe ik E., de zoon van mijn P. zodanig een plekje op mijn blog zou kunnen geven waardoor het duidelijk is dat in het afgelopen jaar hij en zijn tweeling volledig deel zijn gaan uitmaken van ons bestaan en ons leven. Over het verleden wil ik heel kort zijn, tijdens zijn jeugd zijn we elkaar kwijt geraakt. Via hyves hebben we het begin van een spoor teruggevonden, maar facebook heeft ons echt weer bij elkaar gebracht. En dat is fijn, heel erg fijn!

Gisteren zijn we ter ere van zijn verjaardag heel gezellig met ons drieën uit eten geweest. Voor mij was dit de eerste keer dat ik hem na al die jaren weer zag. Voor een groot deel hebben we dit te danken aan het fenomeen faceboek en dat in de week dat facebook ook jarig was en zijn of haar tiende verjaardag vierde. Memorabel!  

Vanaf nu zal ik het dus over de drie kinderen en hun kroost hebben als dat zo te pas komt en hiermee is E. dus volledig geïntroduceerd als familielid. Het bestaat dus echt, dat er voor anderen opeens en nieuw familielid opduikt. Soms kan ik het zelf ook nog niet echt geloven, maar we zijn weer compleet, na al die jaren. 

                                  klik

hanscke Zaterdag 06 Februari 2016 - 12:50 pm | | Standaard

zeven reacties

Mirjam Kakelbont

Goed gedaan, Hanscke! Ik ben blij dat jullie het weer samen geprobeerd hebben en het contact goed voelt. Het leven is te kort om ruzie te maken, alhoewel dingen vaak gewoon lopen omdat ze zo lopen…
Fijn weekend en lieve groet,
PS: mooie mandala
@ Mirjam:voor alle duidelijkheid, er was geen sprake van ruzie of iets dergelijks.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 06-02-’16 17:29
Renesmurf

Ja, het leven is een soap, alleen is het in de tv soap vele malen erger allemaal, maar men put wel uit het echte leven, want dat is de kracht van soap, dat mensen er wat in herkennen.
En dat is wellicht ook zo leuk aan de weblogs. Herkenbaarheid en leerzaam hoe anderen dingen ervaren.

Renesmurf, (URL) - 06-02-’16 17:42
Marjolijn

Fijn…. zo heeft Facebook toch ook zijn goede kanten…!
Mooi weekend.

Marjolijn, (URL) - 06-02-’16 18:36
Rietepietz

Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding.
Dat het mede door facebook tot stand kwam is een mooi tegenwicht voor alle ellende die facebook soms teweeg brengt!

Rietepietz, (URL) - 06-02-’16 19:16
Sjoerd

Mooi dat het zo gelopen is. Ik ben ook heel wat mensen via facebook weer tegengekomen.

Sjoerd, (URL) - 06-02-’16 20:45
Mrs. T.

Fijn!

Mrs. T., (URL) - 06-02-’16 23:06
ria

Wat fijn! Ik weet nog toen je hier was en erover vertelde. Leuk dat het weer goed is.

ria , (URL) - 07-02-’16 11:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.