VERGETEN


Nee, vergeten heb ik het weblog niet en dat ga ik ook niet doen, maar ik moet er wel plezier in blijven houden en dat is op dit moment even moeilijk. Na onze plannen aan het weer aangepast te hebben, zijn we nu volop bezig met te genieten van onze voorjaarsvakantie. Deze hadden we vanwege het te koude weer uitgesteld. Dus tijd genoeg gehad om alles in orde te maken zou je zo zeggen en toch is dat niet het geval. Ik moet mij nu behelpen met verouderd materiaal, want ik heb nog steeds niet uitgevonden hoe ik vanaf mijn tablet kan werken.  Afijn, de zwaar verouderde laptop doet dus nog even dienst, maar het moet in de toekomst wel anders.

Nadat we dus een campingbezoek geannuleerd hadden moesten we op zoek nar een andere en dat viel eerst niet mee, maar we hebben er nog één gevonden, in Doeveren aan de Bergsche Maas. En wat vind ik het hier mooi. Heusden is een prachtige vestingsstad waar we al wandelend kunnen komen.

Als ik in een andere streek van het land ben zoek ik altijd de regionale omroep op en zo hoorde ik gisteren, op 5 mei dus, dat er in Woudrichem een visbakfestival was. Dit was voor ons met de fiets te bereiken, dus opeens lag de bestemming vast. Echt naar bevrijdingsfestivals hoef ik niet meer, daar begin ik mij te oud voor te voelen, maar iets waar toch wat mensen op de been zijn vind ik wel leuk op zo'n speciale dag.

Wat heb ik genoten van de fietstocht er  naar toe. Ik was helemaal vergeten hoe mooi Andel aan de dijk ligt. Ooit had ik dat eerder gezien toen we een vorige keer in de Betuwe op vakantie waren. Dergelijke beelden schijnen een mooi plaatsje in mijn geheugen gekregen te hebben. Daar kan ik soms een beetje weemoedig van worden, want ik heb in de afgelopen 20 jaar dat wij kamperen al zoveel moois gezien en het houdt nog niet op. Volgens mij valt er nog steeds opnieuw wel iets moois te ontdekken. 

                         klik

hanscke Vrijdag 06 Mei 2016 - 10:07 am | | Standaard

zeven reacties

Jeanne

Ja wat is het overal mooi hè, zeker in het voorjaar! Nederland heeft ook zoveel moois te bieden. Fijne vakantie verder!

Jeanne, (URL) - 06-05-’16 18:25
Rietepietz

Er zijn gelukkig nog héél veel mooie stukjes Nederland. En het prachtige weer van de laatste dagen maakt natuurlijk alles nóg mooier!

Rietepietz, (URL) - 06-05-’16 18:43
Sjoerd

Ik zoek het in en na het weekend op in Leiden. Ook een mooi stukje Holland….

Sjoerd, (URL) - 06-05-’16 20:21
ria

Fijn dat je toch nog weg kan ondanks de maknementen. Nerderland is prachtig :-)

ria, (URL) - 06-05-’16 21:09
Marjolijn

Er zijn heel veel mooie plekjes in ons landje.
Veel plezier…!

Marjolijn, (URL) - 07-05-’16 07:13
Thérèse

Geniet maar fijn, Hanscke! Bij Heusden, ja dat ken ik en Woudrichem ook. Een prachtig gebied met veel te doen en te zien.

Thérèse, (URL) - 11-05-’16 01:11
Rob Alberts

Bloggen moet leuk zijn en plezier geven.

Ik lees graag bij jou.

Vriendelijke groet,

Rob Alberts, (URL) - 16-05-’16 12:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.