TERRASSPORT


Als het dan zulk (is dat eigenlijk wel en goed woord?) mooi weer is, voel ik mij verplicht om de hele dag buiten te zijn. Even was er de overweging om een lekkere wandeltocht te maken, bijvoorbeeld het laatste deel van de Friese Kustroute, van Workum naar Stavoren, langs het IJsselmeer. Maar na een beetje wikken en wegen is het een andere sport geworden. Ook buiten, ook actief maar ook afgestemd op de temperatuur.

De tv uit de caravan werd deze middag op ons terras geïnstalleerd en we hebben heel actief gekeken. Eerst naar de voetbalwedstrijd en daarna naar de finale van de tenniswedstrijd heren enkel op Roland Carros. We hebben beide wedstrijden gewonnen. Nederland won de voetbalwedstrijd en Rafaël Nadal won Roland Carros. En wij waren de hele middag heel meelevende toeschouwers. Topsport in optima forma!

hanscke Zondag 11 Juni 2006 - 11:49 pm | | Standaard

drie reacties

Jokie

Goed gedaan! Gisterochtend nog even wezen hardlopen, maar daar was het al bijna te warm voor. Gistermiddag dus maar heerlijk in het water liggen dobberen!

Jokie, (URL) - 12-06-’06 18:24
Renesmurf

Zulk is een goed woord, en een heel mooi woord!
Het is wel een idee, buiten tv kijken, ik hoop dat ze hier niet op dat idee komen.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 12-06-’06 20:30
Ster

Ik heb ook een tv’tje buiten staan. Heerlijk om zo buiten naar het voetbal te kijken!

Ster, (URL) - 12-06-’06 21:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.