PARTIJTJE


En zo verloopt alles volgens een goede planning zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Nederland speelt zijn volgende wedstrijd pas op zondagavond, zodat het clubfeest van de tennisclub niet in gedrang komt. Vorig jaar had de feestcommissie er een aardig festijn van weten te maken en ook dit jaar lijkt het weer een hele aardigheid te worden. Vorig jaar was er een sprake van een mysterie guest. Wie het was, was heel goed geheim gehouden en een behoorlijk aantal mensen twijfelden toch wel even of het nu wel of niet Paul de Leeuw himself was.

Dit jaar wordt het feest in de 70ger jaren stijl gehouden. Eigenlijk is dat niets voor mij. Ik heb niets met de jaren 70. Ik ben in die jaren moeder geworden en hoewel ik nog erg jong was, was de discotijd voor mij daarmee afgelopen. Voor uitgaanskleding had ik geen geld maar ook geen belangstelling, ik ging immers toch niet meer op stap. Ik heb dat ook nooit erg gevonden, maar nu geeft het problemen.

Zaterdag wordt er van mij verwacht dat ik gekleed ga zoals in de zeventiger jaren. Als voorzitter kom ik daar echt niet onder uit. Nu is er wel een winkeltje in het stadje wat allerhande kleding verhuurt, maar ik vind het heel vervelend om kleren te moeten dragen die niet van mij zijn. Als kind had ik al niets met verkleedkleren. Ik denk dat ik te vaak de kleren van mijn nichtje heb moeten dragen en dat ik er daarom zo'n hekel aan heb. Ik ben dus maar eens mijn kast in gedoken en volgens mij heb ik een outfit gevonden die er wel mee door kan. Een broek met uitlopende pijpen en een bloes waarvan de mouwen ook uitlopend zijn. Volgens mij gaat het zo helemaal goed komen. De juiste stijl en toch mijn eigen kleren.

hanscke Donderdag 22 Juni 2006 - 7:30 pm | | Standaard

acht reacties

Penguin

Afropruikje kopen en plateauzolen eronder. Klaar!

Penguin, (URL) - 22-06-’06 19:43
Ster

Wel leuk zo’n jaren ’70 feest. Ik wens je alvast veel plezier!

Ster, (URL) - 22-06-’06 20:00
wies

gaaf setje. wil ik zo wel overnemen. veel plezier en idd. een zwarte afro-pruik erbij en misschien nog hogere plateauzolen en je bent helemaal toppie. ;)

wies, - 22-06-’06 22:23
Renesmurf

Ik ben geboren in de jaren 70.
Ik vind elk decenium wel wat hebben, qua muziek tenminste.
Kleding heb ik geen verstand van.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 22-06-’06 22:27
noordmiep

jaaa plateauzolen…..ik vond ze toen als klein dikkertje een uitkomst…:) veel plezier

noordmiep, (URL) - 22-06-’06 23:44
Jokie

is toch een prima outfit?? maak je het wel af met een goede tas??

Jokie, (URL) - 23-06-’06 14:09
Rose

Volgens mij gaat dat helemaal goedkomen…

Rose, (URL) - 23-06-’06 16:46
Ireen

Ik vind die bloes nog wel errug leuk, hoor! Doe je er ook grote oorbellen bij?

Ireen, (E-mail ) (URL) - 24-06-’06 15:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.