TINA TURNER


En zo hopte ik dit weekend van het ene feest naar het andere. 's Morgens het dorpsfeest en 's avonds het feest van de tennisclub. En nee, dit bijt elkaar niet omdat ik lid ben van de tennisclub van het stadje vijf kilometer verderop gelegen. Vorig jaar had sponsor Kooyenga in de buidel getast om een look-a-like Paul de Leeuw een uur lang te laten optreden. Dat was  zo'n succes dat hij daarom onmiddellijk de toezegging deed om ook dit jaar in de buidel te zullen tasten.

Eén feestcommissielid is parttime tennisleraar, ik heb les van hem, maar tegelijkertijd is hij ook een collega van mij, we staan aan de zelfde school, dus komen we elkaar nogal eens tegen. Wekenlang heeft hij mij lopen stangen over de beroemde gast die zou komen, maar zijn geheim prijs geven deed hij niet.

Toen het feest begon, kwam er een hele mooie open auto aan, met daarin de feestcommissie als The Jacksons verkleed. Ze wilden ons laten geloven dat dit het voor dit jaar was. Na een goede tien minuten verscheen Tina Turner en ze begon meteen te zingen.

Tina zong life en het was een voortreffelijk optreden. Het schijnt iemand te zijn die een aantal jaren geleden de Sound Mix show gewonnen te hebben en nu op deze manier haar brood verdient. Ik kan niet anders zeggen dan dat het uitstekend klonk. Vooraf komt er een mannetje die van alles met het geluid regelt, want ze zingt natuurlijk met een geluidsband, maar nogmaals ze zingt life en goed!
The Jacksons deden het verder als entourage erg leuk.
Na haar optreden van ongeveer een uur was ze bereid om met met The Jacksons te poseren.

Het was een leuke avond, alleen hadden er nog wel iets meer leden mogen zijn, maar hopenlijk heeft het feest zo'n uitstraling waardoor er volgend jaar weer meer mensen komen. Ik zal de feestcommissie vast sterkte wensen, want zo'n feest schept verplichtingen. Het zou goed zijn als zij nu al weer zouden beginnen met het bedenken hoe het feest er volgend jaar moet uitzien.

hanscke Zondag 25 Juni 2006 - 2:49 pm | | Standaard

zeven reacties

Renesmurf

Een geslaagd feest waar over nagepraat wordt zal de volgende keer meer nieuwsgierigen trekken.
Maar ach, als het maar leuk was, voor het volgend jaar is zal er nog heel wat gebeuren.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 25-06-’06 15:24
Marieke

Het is leuk geweest gisteren zo te zien…Dank voor je reactie. Ik ben met een rode brandweerauto bezig als kop en achtergrondje…

Marieke, (E-mail ) (URL) - 25-06-’06 19:26
wies

al die zwarte afro pruiken! had jij er ook een op? (h)

wies, (URL) - 25-06-’06 19:55
Goentah

Eigenlijk zonde dat een goede zangeres als zij als look-alike van Tina Turner door moet gaan… Waarom geen eigen genre opbouwen? Nu kent zelfs niemand haar naam.
Misschien is een leuke drive-in show een ideetje om volgend jaar wat meer (jongere) leden te trekken?

Goentah, (URL) - 26-06-’06 20:47
Ster

Die Tina heb ik ook wel eens zien optreden, dat swingt!
Die sponsor, is dat Kooyenga uit Dokkum?

Ster, (URL) - 27-06-’06 20:45
Ster

OT: Ik werk bij een concurrent van Kooyenga ;-) , ik ken wel verschillende mensen die bij hem werken.

Ster, (URL) - 28-06-’06 08:43
HannaH

Leuk verslag, leuk feest en inderdaad wel heel toevallig…

HannaH, (URL) - 29-06-’06 01:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.