ALLEGAARTJE


Het is hoog tijd om weer eens een blogje te plaatsen om te voorkomen dat men gaat denken dat deze website zo zoetjesaan gaat inslapen. Dat is zeker niet het geval, maar een mens kan het zo druk hebben met van alles en nog wat, waardoor het schrijven van een blogje er wel eens bij in schiet.

Toen ik nog werkte, had ik iets meer structuur in de dag waardoor het schrijven van een blogje minder in het gedrang kwam, maar nu stel ik het wel eens uit tot morgen om dan die volgende dag 's avonds laat tot de conclusie te komen dat ook deze dag al weer voorbij is. Het betekent wel, dat ik het reuze naar mijn zin heb in mijn leven.

Ik heb ook altijd met heel veel plezier mijn werk gedaan; met de leerlingen omgaan en het les geven heb ik meestal geweldig gevonden, maar die tijd is geweest. Aan alles komt een eind en zo ben ik in het landschap  van de vrijheden aangekomen. Alhoewel, natuurlijk heb ik door mijn verschillende bestuursfuncties als vrijwilliger nog wel de nodige verplichtingen, maar daar is het toch iets makkelijker om je vrij te maken voor zo maar een korte vakantie tussendoor. Zeker in de zomermaanden.

En omdat we dat de komende jaren nog heel graag willen blijven doen, zijn we het afgelopen weekend naar de caravanbeurs in Leeuwarden geweest en daar hebben we goed zaken gedaan. We hebben onze oude Hobby ingeruild voor een nieuwe caravan,  een Caravelair. Ik kan het nog nauwelijks bevatten, ik ben er zo geweldig blij mee.....maar daarover schrijf ik een andere keer, want nu staat er even iets heel anders te gebeuren.

Aan het eind van de week gaan we ook op vakantie, dit keer niet met de caravan maar met het vliegtuig. We gaan een rondreis door Marokko maken en daar heb ik ook heel veel zin in. Ik weet weinig van de cultuur van Marokko; ik heb me wel een heel klein beetje ingelezen, maar de reis langs de vier koningssteden Cassablanca, Rabat, Fes en Maracech zal echt een ontdekkingstocht voor mij (ons) zijn. Hoewel ik het echt heel leuk vind om, als we met de caravan gaan zelf een reis uit te stippelen, vind ik  het ook heerlijk om zo af en toe eens met een reis mee te gaan die al helemaal uitgestippeld is. Het enige wat we hoeven te doen is, als we op de plek van bestemming zijn, op tijd in de bus te stappen en de rest wordt geregeld. Heerlijk.

Dus, als er de komende dagen geen nieuw blog komt, de website is niet ingeslapen, ik ben alleen maar even heel druk met genieten. Ook hierover hoort u te zijner tijd wel meer, waarschijnlijk.

                           klik

hanscke Dinsdag 23 Januari 2018 - 3:44 pm | | Standaard

zes reacties

Marjolijn

Heerlijk toch om zo in alle vrijheid met je tijd om te gaan…!
Fijne vakantie alvast gewenst, lekker van genieten.

Marjolijn, (URL) - 23-01-’18 18:01
Rietepietz

Dan wens ik jullie een heel fijne vakantie.

Rietepietz, (URL) - 23-01-’18 19:45
Jeanne

Ga er heerlijk van genieten, het is je gegund! Ja, wat een heerlijk bestaan is het leven als pensionado hè? Ik vind het ook zalig na 43 jaar fulltime in het onderwijs gewerkt te hebben!

Jeanne, (URL) - 23-01-’18 20:14
Sjoerd

Genieten is een van de zinnen van het leven, ga daar vooral mee door. Ik wens jullie een hele fijne vakantie.

Sjoerd, (URL) - 23-01-’18 21:31
Renesmurf

De voorpret is ook al leuk! Elke levensfase kent zijn eigen structuur, en dat webloggen moet er maar net even in passen. Dat snap ik.

Renesmurf, (URL) - 24-01-’18 00:19
ria

Veel plezier! Geniet ervan!

ria, (URL) - 26-01-’18 20:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.