BEZIGHEDEN BUITEN


Sinds enige dagen ben ik de trotse eigenaar van een laptop. Ik kan nu computeren waar ik wil, ook buiten. Het kan draadloos, maar dat heeft  wel zijn beperkingen, want na ruim anderhalf uur is de accu leeg, maar een snoer is snel uitgerold. En omdat we toen toch bezig waren hebben we de tv uit de caravan ook maar even op de terrastafel geplaatst zodat we zaterdagmiddag DE match: Nadal - Agassi op ons gemak buiten konden zien. Zo had ik het gevoel dat ik het middelste en de beide einden had. Het buiten zitten combineren met bezigheden die tot voor kort alleen nog maar binnen mogelijk waren.

Het betekent niet dat ik voortaan vastgeplakt zit aan het terras. Vandaag hebben we een mooie rondwandeling van vijftien kilometer gemaakt in het Zuidelijk Westerkwartier van Groningen, langs Niebert en Nuis. Een afwisselend landschap, dat zijn karakter en charme ontleent aan zijn kleinschalige "coulisselandschap". Zo staat het tenminste in Capitool Wandelgidsen beschreven. Hierin zijn de mooiste wandelingen in Nederland in kaart gebracht. Ik vond het heel opvallend dat als koeien de keuze hebben, zij met warm weer ook de voorkeur geven aan schaduw. Mijn conclusie is dat er op het Friese platteland ten behoeve van de koeien veel meer bomen geplant zouden moeten worden. Misschien ga ik wel een actiegroep oprichten.

hanscke Zondag 02 Juli 2006 - 8:59 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Een laptop is ideaal, lekker buiten surfen.
En na anderhalf uur mag die even opladen, ook geen probleem.
Actief ben ik verder niet, ik relax lekker.

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 02-07-’06 21:36
noordmiep

lekker he een laptoppie…nu kan je lekker cool gaan zitten…en dat snoeppie sja die winkel vertel ik je lekker niet want snoeppies moeten bij jonge mensen :-p en niet bij oude dames zoals wij

noordmiep, (URL) - 03-07-’06 14:06
Jokie

ook de schapen hebben meer bomen nodig voor de schaduw!

Jokie, (URL) - 03-07-’06 14:34
trieny

je hebt het maar mooi voor elkaar op je terras, lekker hoor.

trieny, (URL) - 04-07-’06 07:37
Vrouwke

Heerlijk, een laptop. Ik zit nu ook lekker buiten te genieten en logjes te lezen. Dat kan gewoon niet beter met dit weer.
Over die dieren ben ik het met je eens.
Goed van je dat je er eventuell ook een actie van wil maken.

Vrouwke, (E-mail ) (URL) - 04-07-’06 10:12
Marieke

Ik kreeg kippenvel van de ovatie die het publiek Agassi gaf. Grandioos…Een sympathiek mens en een begenadigd tennisspeler.

Marieke, (E-mail ) (URL) - 04-07-’06 17:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.