DAG EN HALLO


Nog een paar uren te gaan en dan is het gedaan met het jaar 2018. Op zich heb ik een heel goed jaar gehad, op een paar kleine ongemakken na, zoals in februari spit in de nek en in mei een kleine valpartij, maar dat was het dan ook wel.

Jammer van deze laatste dagen. P. is dan weliswaar wel weer thuis, maar het gaat nog niet echt heel goed met hem. Nog steeds druk en spanning in de buik als hij gegeten heeft. Het nieuwe jaar moet maar gaan uitwijzen welke kant dit opgaat.

Op de foto prijken een schaal met mooie oliebollen. Zelf gekocht en dit jaar niet bij de oliebollenkraam waar we ze altijd kopen. Nee, omdat daar een rij stond die na pak weg een klein kwartiertje nog niet korter was geworden, heb ik gekozen om maar naar de bakker te gaan wie dit jaar met de eer gaat strijken de beste oliebollen in deze omgeving te bakken. Ze smaken inderdaad heel goed en de prijs was volgens mij gelijk aan die van de oliebollenkraam en hier was ik bijna direct aan de beurt.

De fles die er bijstaat hebben we deze zomer uit Frankrijk meegenomen. Het is een Saumur; een lekkere frisse sprankelende wijn die we tijdens de vakantie een paar maal hebben genuttigd. Meestal lukte het ons niet om de fles tot kerst te bewaren, omdat er volgens ons altijd wel een keer een reden was om iets te vieren met "die lekkere vakantiewijn". Dit jaar is ie er dus nog. We zullen straks om  twaalf uur met deze drank gaan proosten.

               Op naar 2019. 

                               Moge het voor een ieder maar een goed jaar worden!

En zoals ik al zo vaak heb gedaan, plaats ik een foto van een brug om in het nieuwe jaar te komen. Aan  het eind van de brug staan nog wat borden en obstakels die de doortocht wat moeilijk maken. Leek me voor dit jaar heel toepasselijk. Het laat mij toch echt niet weerhouden om de oversteek te doen. 

hanscke Maandag 31 December 2018 - 5:35 pm | | Standaard

acht reacties

Sjoerd

Ik wens jullie een fijne en rustige overgang, de obstakels verdwijnen vanzelf wel in de loop van het nieuwe jaar.

Sjoerd, (URL) - 31-12-’18 23:05
ria

Fijne jaarwisseling en een gezond 2019!

ria, (URL) - 31-12-’18 23:57
Renesmurf

Kalm aan doen, en zoveel mogelijk genieten van het leven.

Renesmurf, (URL) - 01-01-’19 00:52
Marjolijn

Voor jullie veel goede wensen voor het nieuwe jaar…!

Marjolijn, - 01-01-’19 07:56
Ximaar

Een goed en gezond 2019!

Ximaar, (URL) - 01-01-’19 12:22
Mrs. T.

Alle goeds voor 2019!

Mrs. T., (URL) - 01-01-’19 19:28
Rietepietz

Met de hoop dat men in het nieuwe jaar snel de klachten van je man op kunnen lossen wens ik je een fijn en gezond 2019.

Rietepietz, (URL) - 01-01-’19 22:41
Rob Alberts

Ik wens jullie samen een veel beter, gezonder en gelukkiger jaar toe.

Vriendelijke groet,

Rob Alberts, (URL) - 27-01-’19 04:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.