DE PUTTEN

Afgelopen week werd duidelijk dat de operatie deze week zal plaats vinden en wel op woensdag. Het probleem van het lange wachten is dus bijna voorbij. Maar dan rijst de vraag, hoe gaan we de dagen tot dan invullen? Al nagelbijtend bij elkaar aan tafel gaan zitten leek ons geen goed idee, dus we zijn op Hemelvaart maar gewoon de geplande wandeltocht van 23 km. gaan doen. 

De eerste paar kilometer had ik behoorlijk last van veel storende gedachten. Dit zou zomaar onze laatste grote wandeltocht kunnen zijn want hoe zal P. uit de operatie komen? Het kan alle kanten opgaan, van een geslaagde operatie tot een stoma, al dan niet tijdelijk, of gewoon een open en weer dicht omdat het te moeilijk blijkt te zijn.

Vanuit De Tike gingen we richting Eastermar, dwars door het natuurgebied  De Putten. Het was er prachtig, we waren daar nog nooit geweest. Omdat de tocht van 15km. hier rechts af ging, liepen we daar met ons tweeën en we waren beiden zo geboeid door alles wat we zagen, waardoor onze muizenissen naar de achtergrond verdwenen.

Natuurlijk laat hetgeen staat te gebeuren ons niet los, maar we zijn er in geslaagd, de rest van de dagen toch op een prettige manier door te komen.

Tot aan deze laatste alinea heb ik dit blogje al wel drie maal geschreven zij het natuurlijk  wel steeds net iets anders, maar bij het posten ging het telkens mis. Juist in deze tijd, waarin ik mijn website graag wil gebruiken, zijn er weer wat problemen omdat de provider alles op een andere server heeft overgezet. Er wordt aan gewerkt om het probleem op te lossen, vandaar dat hier eerst een testbericht geplaatst stond.

    Natuurgebied  De Putten

                                  klik

hanscke Maandag 03 Juni 2019 - 11:17 am | | Standaard

zeven reacties

ria

Gelukkig zijn je problemen verholpen. Overmorgen de operatie, nog twee nachten. Gelukkig hebben jullie afgelopen weekend afleiding gezocht en gevonden. Sterkte komende dagen!

ria, (URL) - 03-06-’19 19:59
Mrs. T.

Sterkte voor de komende dagen!

Mrs. T., (URL) - 03-06-’19 20:12
Sjoerd

Je mag mijn reacties op het testbericht gewoon verwijderen, ik wens jullie veel sterkte voor de komende tijd.

Sjoerd, (URL) - 03-06-’19 21:18
Jeanne

Sterkte!

Jeanne, (URL) - 03-06-’19 22:52
Marjolijn

Veel sterkte voor de komende dagen…!!

Marjolijn, - 04-06-’19 06:21
Michiel

Sterkte!

Michiel, - 04-06-’19 14:04
Rietepietz

Heel vervelend als de site ineens kuren heeft, ik las het volgende logje al eerder dus weet al dat alles nu gelukkig weer in orde is.

Rietepietz, (URL) - 05-06-’19 15:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.