ALWEER


Sst, niet verder vertellen hoor, maar kleine Rixte en haar moeder zijn dit weekend al weer bij ons. (De moeder van Rixte wilde naar een feestje van een vriendinnetje van voeger) Het is net of ze niet weg zijn geweest en we verder gaan met daar waar we vorig weekend gebleven waren. Zo is het dus voor de moeders van wie de dochter niet aan de andere kant van Nederland is gaan wonen. Het heeft wel wat moet ik zeggen.

Maar terugkijkend op het afgelopen jaar, Rixte is bijna jarig, kan ik toch zeggen dat ik ondanks de afstand, heel veel van de ontwikkeling van Rixte heb meegemaakt. Ik kan echt niet zeggen dat ik stukken heb overgeslagen. Dochterlief heeft mij vaak verrast met "een foto van de dag" en van tijd tot tijd maakte ik mij een dagje vrij om naar Den Haag af te reizen.

Ik merk nu dat de veranderingen niet meer zo snel gaan, maar toch had ze in een week al weer wat bijgeleerd. Misschien voor de lezer niet zo interessant, maar voor mij opmerkelijk, dat ze opeens weet dat ze een neusje heeft. Ook zie ik met deze twee snel opeenvolgende bezoekjes dat het geheugen van zo'n minimensje toeneemt. De poes, de hond en de grote beer werden duidelijk herkend door haar. 

Vorig weekend leek het ons wel makkelijk om een kinderstoel te hebben. Ikea had daar een goede oplossing voor.

Schommelen in de speeltuin is altijd een leuke bezigheid.

hanscke Zaterdag 15 Juli 2006 - 11:22 pm | | Standaard

zeven reacties

wies

ach ja, zo klein veranderd er al weer wat binnen een dag. ;)

wies, (URL) - 16-07-’06 00:06
Renesmurf

Het mooie van kinderen is dat ze werkelijk alles moeten ontdekken!

Renesmurf, (URL) - 16-07-’06 00:25
V@nM@n

Het mooie van kleinkinderen is dat je ze weer terug mag geven….

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 16-07-’06 08:52
Vrouwke

De log van gisteren en deze gelezen.
Laat je niet op de kop zitten door negatieve gevoelens naar aanleiding van het personeelsuitje. Dat zou jammer zijn van je vakantie en als er echt wat is blijven liggen tussen jou en die collega, dan hoor je dat vanzelf na de vakantie wel weer en pak je dan de draad gewoon op.

Rixte is een mooi meisje. Ik wist niet dat ze zo ver van je vandaan woont. Zelf woon ik ook ver van mijn vader, maar daardoor zijn de contacten misschien wel intenser dan wanneer we bij elkaar om de hoek zouden wonen.
Elk bezoekje is meteen een logeerpartij, en dat duurt dan vaak minstens een week. Al met al, als we de uren tellen, denk ik dat we nog meer contact met elkaar hebben dan de mensen die wel even snel een kopje koffie kunnen gaan drinken.

Veel plezier met Rixte, vergeet niet te genieten!

Vrouwke, (E-mail ) (URL) - 16-07-’06 09:38
marijk

Juist wel interessant voor de lezer die veranderingen en nieuwe ontdekkingen van je kleindochter!!! Ik blijf het wonderlijk vinden hoeveel een kindje leert in het eerste jaar!! prachtig meisje is rixte!!! Geniet maar lekker van haar!

marijk, (E-mail ) (URL) - 16-07-’06 11:57
Marieke

Ik vind het leuk om de ontwikkeling van Rixte te volgen. Ze is een mooi kindje. Geniet van haar.

Marieke, (E-mail ) (URL) - 17-07-’06 08:14
Ster

Prachtig meisje! En ik vind het heerlijk om op afstand van haar te kunnen mee genieten.

Ster, (URL) - 05-08-’06 22:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.