DE VRUCHTEN


Dit wordt echt een blogje van nix maar ik wil op de valreep toch nog even iets vermelden. Door mijn plotselinge besluit om toch Nijmegen te gaan lopen, heb ik het nog even heel druk gehad. Omdat ik zo nodig nog iets aan een training wilde doen door in ieder geval nog één keer een dag dertig km. te lopen, heb ik dat dus gedaan met oudcollega/vriendin D. Ik moet zeggen dat het vrij gemakkelijk ging. Ik pluk nu dus wel de vruchten van het vele lopen in de afgelopen tijd. Vier keer per dag de jongens uitlaten, gras maaien, het huishoudelijk werk doen, ik heb per dag vele kilometers gemaakt. 

O ja, tussendoor was P. ook nog jarig, hij is zeventig geworden, maar (nog) niet in de stemming om dit uitgebreid te vieren. Maar........ we zijn op de goede weg, sinds een dag of tien gaat zijn herstel met sprongen vooruit.

Ook de oncoloog, waar we vrijdag ter controle waren was zeer tevreden over het resultaat van de operatie. Hij heeft als het ware afscheid van P. (van ons) genomen met de woorden, dat hij de verwachting heeft, ons niet meer terug te zien. Goede berichten dus.

Nu kan ik met een gerust gemoed naar Nijmegen gaan. Of ik inderdaad zo makkelijk deze klus zal klaren als vorig jaar weet ik niet. Ik ga mijn maatje natuurlijk wel missen. Zeker als het even moelijk wordt. Dan ben ik echt op mijzelf aangewezen en zal ik even door de zure appel heen moeten bijten.

Ook het alleen ergens gaan eten vind ik een hele uitdaging. De treinreis met fiets, koffer en nog een tas is gelukkig geschrapt. Ik word met de auto gebracht!

Ik hoop dat het hele avontuur, want zo zie ik het wel, niet net een brug te ver is, maar dat ik na vrijdag een jubelend blogje kan schrijven over al mijn ervaringen van de komende week.

                          KLIK

hanscke Zondag 14 Juli 2019 - 9:34 pm | | Standaard

acht reacties

Renesmurf

Je hebt iets om naar uit te zien, en gelukkig zijn de beterschapsvooruitzichten ook goed. Succes er alvast mee.

Renesmurf, (URL) - 14-07-’19 22:52
Jeanne

Een prachtige uitdaging en je zult zien, dat het alleen gaan al snel geen punt meer is, maar juist een meerwaarde. Succes!

Jeanne, (URL) - 14-07-’19 23:24
Marjolijn

Het gaat je lukken…!
Mooie dagen met veel wandelplezier.

Marjolijn, - 15-07-’19 06:33
Sjoerd

Ik wens je in ieder geval veel succes en zal voor je duimen…

Sjoerd, (URL) - 15-07-’19 09:08
ria

Veel succes, dag 1 zit er al bijna op, het wordt een fluitje van een cent denk ik!

ria, (URL) - 15-07-’19 10:57
ria

Oh nee begint morgen pas zie ik nu :-D

ria, (URL) - 15-07-’19 10:58
Rietepietz

Het wordt volgens mij aardig weer dus ik wens je fijne wandeldagen. Je gaat hem zeker wel uitlopen want je weet heel goed waar je aan begint, je doet het niet voor het eerst.

Rietepietz, (URL) - 15-07-’19 17:04
Mrs. T.

Goed nieuws dus. Fijn!
Succes de komende dagen.

Mrs. T., (URL) - 15-07-’19 21:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.