RATJETOE


Het is in al die jaren nog niet vaak voorgekomen, dat ik niet echt een onderwerp heb om over te bloggen. Oh, er gebeurt genoeg in de wereld en dat volg ik ook wel allemaal. Om maar iets te noemen, het Coronavirus  bijvoorbeeld. Vooralsnog is het voor ons land nog niet verontrustend en ik hoop dat dit ook zo blijft.

Dan is er de Brexit. Dit verhaal is nog lang niet compleet en wat er uiteindelijk van te merken zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk.

De heisa rond verkiezingen in de VS is ook weer van start gegaan en als ik onze binnenlandse politiek er even bij haal, dan moet ik zeggen, dat Thierry Baudet niet echt handig bezig is geweest om kiezers aan zich te binden. En zo zou ik nog wel het één en ander kunnen bedenken, maar voor mij springt er niet iets uit om er een heel blog mee te vullen.

Zelf heb ik het gevoel, dat ik weer in de modus van afwachten en overleven ben aangeland. Het duurt nog ruim drie weken voor er iets bekend zal zijn of er iets op de petscan te zien is waardoor  bepaalde bloedwaarden van P. te hoog zijn. Ik probeer het wel van mij af te zetten, maar toch hangt het voortdurend om mij heen.

Dan even een korte uitleg over de foto's. Toen ik in museum Voorlinden het witte object zag liggen, dacht ik in eerste instantie dat het om een touw ging wat kunstig gedrapeerd was. Pas later, toen ik er dicht bij stond en er goed naar keek, zag ik dat het ging om iets heel speciaals. Het zijn allemaal hele kleine kraaltjes die zo aanééngeregen zijn waardoor het de dikte van kabeltouw heeft gekregen. Ik was helemaal verbaasd en ik kon er niet van afblijven. Ik moest het even voelen. Het afkeurende: mam, niet doen! van dochterlief was helemaal terecht. Natuurlijk mocht ik daar niet aankomen. De rest van de middag heb ik keurig mijn handen thuis gehouden, hoewel ik de twee mensen die zo levensecht lijken, maar in verhouding twee maal zo groot zijn als echte mensen, ook heel graag eventjes had willen aanraken.

Er zijn plannen om aankomende zondag naar Zwolle naar de ijsbeelden te gaan. Ook daar zal gelden: Alleen kijken met je ogen! Ik hoop, dat het ons goed zal doen om even onze zinnen te verzetten.  

                              klik

hanscke Maandag 03 Februari 2020 - 9:13 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ik zou het ook even niet weten, maar afwachten is moeilijk en hoe kom je dan de tijd door. Die “reuzen” heb ik meer over gelezen, lijkt me heel mooi.
Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

Sjoerd, (URL) - 04-02-’20 09:08
Rietepietz

Tja, het wereldnieuws levert altijd voldoende onderwerpen op voor logjes. Toch waag ik me daar meestal niet. Wil je echt een beetje goed geïnformeerd zijn gaat er veel voorbereiding in zitten. Vervelend dat de rust nu weer even ver te zoeken want helaas, dat soort gedoe met ziekenhuizen vreet energie! Sterkte!

Rietepietz, (URL) - 04-02-’20 18:45
ria

Onderzoeken duren vaak veel te lang, en het wachten zodoende ook. Je hebt het maar te aanvaarden en proberen een beetje afleiding te zoeken.

ria, (URL) - 04-02-’20 19:35
Mirjam Kakelbont

Je zinnen verzeten is altijd goed! Zo lang op de uitslag moeten wachten, zou verboden moeten worden. Het is bijna niet te doen…
Veel plezier in Zwolle en veel sterkte samen de komende tijd.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 04-02-’20 22:27
Mrs. T.

Ja, Voorlinden is mooi!!!

Mrs. T., (URL) - 04-02-’20 23:43
marjolijn

Jammer dat je zo lang op de uitslag moet wachten…!
Probeer maar een fijne afleiding te vinden.

marjolijn, - 05-02-’20 07:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.