GELUKKIGE MOMENTEN


Een vakantie laat zich zich bij mij kenmerken door de vele geluksmomenten die er op een dag zijn. Misschien zijn die geluksmomenten er ook wel op de dagen dat ik werk, maar ik merk ze dan niet op. Dat is nu precies het verschil tussen vakantie hebben en werken. Ik geef een paar voorbeelden van geluksmomenten. Het is erg warm, we maken een tocht naar boven in de bergen. Daar is het lekker met een fris windje. Halverwege de middag ontstaan er een paar wolkjes. Binnen een uur groeien die wolkjes uit tot een onweersbuitje. We zijn net op tijd klaar met onze wandeltocht in de bergen en terug bij de auto op de parkeerplaats, want het begint er behoorlijk dreigend uit te zien. We zijn ook op tijd op de camping terug om de luifel goed vast te maken die men los gemaakt had om dat ik gevraagd had of het hoge gras ook even gemaaid kon worden, dit in verband met mijn allergie voor die harde grashalmen. Ik was bij terugkomst dus ook heel blij met het gemaaide terreintje. Na het buitje, wat niet veel voorstelde, was het heerlijk fris en was het buiten goed toeven. Zoveel geluksmomenten op Ã?Ã?n dag. Dat kan alleen maar in de vakantie.
hanscke Zaterdag 29 Juli 2006 - 1:17 pm | | Standaard

zeven reacties

Renesmurf

Zulke dagen moet je koesteren!
Als het ooit dan weer eens wat tegenzit kan je daar aan terug denken, en dat helpt!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 29-07-’06 16:22
Vrouwke

Heerlijk, ik zit nu ook te genieten in de tuin nadat het wat afgekoeld is hier. Ik denk ook dat je gelijk hebt, in de vakantie is er meer tijd om stil te staan bij geluk en genieten.

Vrouwke, (URL) - 30-07-’06 10:07
Rose

De kunst is om ook de geluksmomenten op ‘gewone’ dagen op te merken..

Rose, (E-mail ) (URL) - 30-07-’06 12:26
Ster

In de vakantie heb ik ook meer de rust m van de geluksmomenten te genieten.

Ster, (URL) - 30-07-’06 13:19
Carola

De agenda iets minder strak plannen misschien, zodat je ook op gewone dagen van de mooie momenten kunt genieten

Carola, (URL) - 01-08-’06 17:18
V@nM@n

Iedereen krijgt wat hij verdient toch. zo veel geluk….

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 01-08-’06 20:14
trieny

dus je geniet nog wel even daar. Ik probeer bij je laatste bericht te reageren maar daar krijg ik een vreemde taal in beeld.
Fijne vakantie verder en vooral verder mijmeren.

trieny, (URL) - 05-08-’06 16:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.