BATMAN


Inmiddels zijn we op vakantie. Met fiets. Het zag er even naar uit, dat we beter met een tractor op vakantie konden gaan, want motor twee van de A kelige kwaliteit Amslodfiets heeft het slechts 15 km. gedaan. Vrijdag's  heeft de monteur aan huis er een nieuwe motor ingezet. Op vrijdagmiddag een klein rondje van 15 km. gefietst, maar toen we de volgende dag naar stadje D. wilden fietsen, om een paar boodschappen te doen, begaf motor 2 het.

Maandag veel stampij gemaakt, en het enige wat mogelijk was, dat we de fiets  diezelfde dag naar de werkplaats in Meppel zouden brengen, zodat daar er opnieuw een nieuwe motor ingezet zou worden. Ik was razend, maar P. wilde de zaak opgelost hebben, is er heen gereden en heeft dit verder afgehandeld. Nadien heb ik al wel weer enige ritjes op de fiets gemaakt, een kleine honderd kilometer maar echt veel vertrouwen heb ik er nog niet in.

We zullen zien hoe het in deze vakantie gaat.

Maar dat zijn niet de enige zorgen. Er was in die week ook nog sprake van een mislukte wortelkanaalbehandeling, ook dat is, naar het zich nu laat aanzien opgelost. 

En in die toch al wat chaotische hete week begon hond Hessel opeens vreemd gedrag te vertonen. Hij wilde 's nachts niet meer slapen, begon net als toen hij puppy was, weer aan de deurposten te knagen en wil steeds maar naar boven, iets wat wij nu net NIET willen. Nadat het mij twee nachten aan nachtrust gekost had, hebben we de dierenarts geraadpleegd, om er in ieder geval zeker van te zijn dat hij lichamelijk niets mankeert.

Van de voorlopige diagnose word ik niet echt vrolijk. Het zou kunnen duiden op vroegtijdige dementie. Hij krijgt nu tabletjes om de angst wat te dimmen, maar dit heeft enige tijd nodig voor het gaat werken.

En met al deze zorgen en zorgjes ben ik bezig gegaan om de vakantie voor te bereiden en dat is toch gelukt. Gisteren hebben we ons huis aan de oppas overgedragen en zijn we in Bathmen aangekomen.  We hebben een hele mooie plek toegewezen gekregen en we hebben ons gesetteld. Zelfs de grote luifel staat ons helemaal naar de zin. Tijd om te gaan ontspannen

                                                  klik

hanscke Dinsdag 30 Juni 2020 - 10:23 am | | Standaard

vier reacties

ria

Hopelijk is nu alles ok wat de fiets en je kies betreft. Met Hessel is het afwachten of de pillen helpen, ik hoop het zo voor jullie! Fijne vakantie! Ondanks alles.

ria, (URL) - 30-06-’20 14:41
Rietepietz

Nou dat was een flinke valse start met die fiets. En n u maar hopen dat het vertrouwen nu komt.
Wat vervelend dat Hessel zo aan het tobben is, niets om vrolijk van te worden. Ik hoop dat het meevalt en jullie een fijne vakantie hebben.

Rietepietz, - 30-06-’20 14:43
marjolijn

Hopelijk gaat het nu allemaal weer lekker, en kun je volop van een fijne vakantie genieten…!

marjolijn, (URL) - 30-06-’20 16:54
Sjoerd

Een mens zou van minder over de toeren kunnen raken. Maar nu alles loslaten en genieten van jullie vakantie. Happy Holydays…

Sjoerd, (URL) - 30-06-’20 19:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.