CRAQUELÉ


Oei, dat was even schrikken, toen ik zag dat mijn weblog er weer enigszins kreukelig uitzag. Opeens herinnerde ik mij, dat ik inderdaad bericht gehad had, dat er weer één of andere update plaats zou gaan vinden. Aldus geschiedde en opnieuw bleek dat mijn weblog enige ouderdomsbarstjes vertoonde, haarscheurtjes in het systeem zeg maar. De inhoud van de reacties werd opeens niet meer weergegeven.

Het zou nog een keer gerepareerd kunnen worden, aldus mijn deskundige man die ik maar weer aangeroepen heb, maar er zijn ook andere mogelijkheden door over te stappen op iets anders. Daar heb ik voor gekozen dus tzt gaat er hier iets veranderen. Het belangrijkste is, dat ik mijn weblog kan behouden, in welke vorm dan ook. Mogelijk ben ik iets minder actief dan voorheen, ik ben nog steeds erg gehecht aan mijn eigenste site. 

De laatste weken ben ik in mijn hoofd wel steeds bezig om blogjes te maken die betrekking hebben op de maatschappelijke situatie van heden ten dage, maar het komt er nog niet uit. Ik wil namelijk niet zomaar wat kreten ter berde brengen, maar mijn gedachtengoed toch enigszins onderbouwd de wereld in sturen. Mijn manco is, dat het dan vaak veel te lang dreigt te worden.

Neem nou de ophef en de bedreigingen rond de cartoons. Ik heb daar een duidelijke mening over. Een tijdje geleden zou ik gezegd hebben, nou dan laat je ze toch niet zien in de klas, maar het wordt voor mij steeds duidelijker, dat we moeten waken om waarden die wij, die ik, belangrijk vinden/vind, zoals vrijheid van meningsuiting niet onder te laten sneeuwen vanwege de lieve vrede. Gisteravond heb ik het programma Op 1 gevolgd en als ik dan hoor dat men daar de zelfcensuur heeft toegepast om de desbetreffende cartoon maar niet in beeld te brengen vanwege een imaan die daar als gast was uitgenodigd, dan zet mij dat toch wel heel erg aan het denken.

Ook over de Amerikaanse verkiezingen zou ik het graag eens willen hebben.

Ik zit nog boordevol met plannen en daarom wil ik mijn weblog in de toekomst graag voor gebruiken. Hoe het komt weet ik nog niet precies, maar dat er wat gaat gebeuren is zeker. En ook is zeker dat mijn weblog blijft bestaan, in welke vorm dan ook.

 

hanscke Vrijdag 06 November 2020 - 8:29 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ik geef je groot gelijk, pivot heeft zijn langste tijd gehad, en al ik jouw was zou ik via de provider wordpress installeren. Bijna alle providers ondersteunen dat. Alleen de conversie zal wel moeizaam zijn. Ofwel veel tijd (en wellicht geld kosten). Het medium is te leuk om zomaar los te laten. Een andere mogelijkheid is uithuilen en met frisse moed opnieuw beginnen, en iedere vorm daartussen.

Sjoerd, (URL) - 06-11-’20 21:18
ria

Pivot mankeert niets hoor, geen enkel probleem hier.

ria, (URL) - 06-11-’20 21:38
Mrs. T.

Het is wat dat betreft niet bepaald een saaie tijd …

Mrs. T., (URL) - 07-11-’20 20:17
Rietepietz

Vervelend als de site weer op de schop moet, geeft altijd veel stress. Sterkte ermee.

Rietepietz, (URL) - 07-11-’20 20:48
marjolijn

Succes met alles wat er nu gaat gebeuren…!

marjolijn, (URL) - 08-11-’20 06:49
StaartjeLiesbeth

Ga zo door!
Zoals mrs T zegt: ‘ het is bepaald geen saaie tijd.’

Over bloggen in je hoofd: over deze blog denk ik al een week na:
https://sylviawitte.com/2020/11/06/stop-hou-op/

StaartjeLiesbeth , (URL) - 12-11-’20 13:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.