EN TOEN


En dan komt onvermijdelijk het moment dat ik mij afvraag: "En toen?". Dat is het moment dat ik (bijna) klaar ben met alle beslommeringen die de thuiskomst na een vakantie nu een maal met zich meebrengt. Het woordje "toen" verwijst in dit geval niet naar het verleden, maar is juist toekomstgericht. De draad van het gewone leven dient weer opgepakt te worden. Even je draai weer vinden. Misschien dat ik met het ouder worden toch wat rustiger word. Alles, de was, de tuin, de caravan, hoeft niet meer in één dag klaar.

Ik kan mij de jaren wel herinneren dat ik het gevoel had in een groot gat te vallen als alles kant en klaar was. Daar zal ik dit jaar geen last van hebben. Ik doe rustig aan. De was is weliswaar klaar, maar met de tuin maak ik dit jaar niet zo'n haast. Elke dag een stukje. Zo zal ik ook omgaan met het lezen van de logjes van iedereen. Elke dag een paar. En zo glijd ik dan vanzelf weer het gewone leven binnen. Nou ja, gewoon, ik ben nog bijna drie weken vrij en die wil ik op een aangename manier, zonder te veel van mijzelf te moeten, doorbrengen. 

hanscke Zondag 13 Augustus 2006 - 1:27 pm | | Standaard

drie reacties

Penguin

Ik heb dat al jaren. Alles op zijn tijd en wat vandaag niet kan, komt morgen. En neem je gemak. Op mijn werk heb ik al deadlines genoeg. In mijn prive graag zo min mogelijk

Penguin, (URL) - 13-08-’06 14:40
V@nM@n

Nog drie weken vrij, dan kan dat ook wel, rustig aan doen…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 13-08-’06 17:40
Ster

Heerlijk dat je nog zo de tijd hebt én de rust in je hoofd om het rustig aan te kunnen doen.

Ster, (URL) - 13-08-’06 19:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.