WEEROM


Blij dat ik weer thuis ben. Met deze weersomstandigheden vind ik het geen pretje om een caravan als huisvesting te hebben. Eén dag slecht weer, soit, daar kan ik wel overheen stappen, maar als het alle dagen een kwestie is van meer in de caravan zitten dan buiten kunnen zijn, dan is het voor mij geen straf om naar huis te gaan. En of ik nu vijf dagen weggeweest ben, of bijna drie weken, de eerste dagen ben ik toch druk voordat alles weer op de juiste plek ligt. Dan is er ook nog een tuin die door het vele hemelwater een aanblik geeft van: doe er wat aan, want voor je het weet ben ik een tuin die onherkenbaar is geworden door de verwildering. Dus een paar dagen druk druk druk met van alles geweest. 

Een mooie bijkomstigheid is wel, dat ik nu volop van het songfestival kan genieten. Ik weet het, heel veel mensen zeggen dat ze het niets vinden, maar ik kom er openlijk voor uit door te zeggen dat ik het een leuk vermaak vind. Ook dat was een flinke tegenvaller, toen bleek dat de wifi op de camping niet sterk genoeg was om op de laptop tv te kunnen ontvangen. Ik had er wel allerlei vooorzieiningen voor getroffen, maar het signaal was gewoon niet sterk genoeg. Echt, als het mooi weer was geweest, had ik die tegenvaller gewoon geïncasseerd, want dan ben ik toch niet van buiten naar binnen te krijgen. Maar nu met dit weer vind ik het heerlijk om ongegeneerd veel en lang tv. te kijken, beentjes op een hocker, breiwerkje in de handen en genieten maar.  

Voorlopig lijkt het nog wel even dit weer te blijven, dus het is niet zo erg, dat het even wachten is op de nieuwe boiler. Want op de terugreis zijn we wel even langs de dealer van de caravan geweest om vast te stellen wat nu echt het probleem is en het is inderdaad de boiler die bevroren is geweest en daardoor is lek geraakt. En omdat wij niet de enigen zijn met deze pech, in de werkplaats werd ons verteld dat er van de 30 boilers die op voorraad waren er niet één meer is en dat er met ons nog een flink aantal mensen wachten op een nieuwe boiler. En de leverancier van de boilers had gezegd dat deze werkplaats niet de enige is van waaruit de vraag naar nieuwe boilers komt. Met andere woorden, het kan wel even duren voordat dit echt opgelost gaat worden. 

Zelf moet ik mijn problemen met de laptop oplossen. Zoals gezegd, om het als tv te kunnen gebruiken moest ik een paar extra programma's installeren, maar dat bevalt helemaal niet. Opera wil ik er graag weer afhebben en ook microsoftedge zie ik met veel vreugde naar de prullenbak verdwijnen. Hier ga ik morgen maar mee aan de gang en ik hoop dat alles goed gaat bij het deïnstalleren.

Plannen om er weer op uit te trekken zijn er wel, maar we hebben nog even de tijd. Voorlopig loop ik weer heel tevreden rond in mijn eigen huis en mijn eigen omgeving en als het een keer mooi weer wordt ga ik eerst hier thuis er maar eens van genieten. 

 

De natuur loopt wat achter, maar de einepiekjes zijn er en de brem bloeit

                                                                            klik

hanscke Vrijdag 21 Mei 2021 - 2:47 pm | | Standaard

vijf reacties

Rietepietz

Daar kan ik me álles bij voorstellen,zeker nu het zo stormt zit je thuis véél beter!
Veel kijkplezier bij het songfestival , natuurlijk waarom zou je niet mogen zeggen dat je het een leuk programma vindt. Er zijn nog genoeg mensen die het leuk vinden hoor al hoor ik daar niet bij, maar ik kijk sowieso al niet veel bewust TV. en meestal geen muziek programma ‘s ik kies meestal liever zelf uit wat ik hoor en dat kan natuurlijk niet op TV

Rietepietz, (URL) - 21-05-’21 17:30
Sjoerd

Ik gebruik alleen nog maar Edge, ook om naar TV te kijken. Jammer van die boiler. Maar ook met was de vakantie niets geworden door het weer.

Sjoerd, (URL) - 21-05-’21 21:00
marjolijn

Oost-west-thuis altijd weer best…!
Mooi Pinksterweekend…!

marjolijn, (URL) - 22-05-’21 05:16
ria

Lekker weer thuis en alles wat je wilt bij de hand. Ik gebruik ook alleen Edge. Nu maar hopen dat er snel weer een nieuwe voorraad boilers is.

ria, (URL) - 22-05-’21 08:53
Bella

Leuk het songfestival zien. Daar zeg je zowat.
Mn sociale tandarts uit Portugal vroeg of ik wilde bellen/ stemmen voor het Portugese lied.
Misschien een tip…….
Hanny, lekker thuis songfestival zien op een groot scherm. En lekker bij de kachel.
En als de boiler niet te lang duurt kun je met de zomer weer lekker op vakantie.

Bella, - 22-05-’21 17:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.