UITDAGINGEN


Deze zomer stonden er drie uitdagingen op het programma. Twee zijn er inmiddels  tot een goed einde gebracht namelijk het dorpsfeest en de vakantie. Nummer drie staat nu voor de deur en dat is de Nijmeegse Vierdaagse. 

Ja, ik ga 'm dit jaar weer lopen. Wel "alleen", maar we settelen ons met de caravan op een kleine camping bij Elst en van daaruit fiets ik dan naar de start.  P. en de jongens supporteren mij dan en staan elke dag wel ergens op de route, zodat het toch min of meer een gezamenlijk iets wordt. 

Ik zie het als een groot avontuur en hoe het met het warme weer komt?  Geen idee, ik laat het maar op mij afkomen, het gaat zoals het gaat. Ik hoop dat ik genoeg trainingsuren gemaakt heb. De stappenteller heeft de laatste weken toch wel verschillende  malen 34.859 stappen = ruim 24 km aangegeven, maar dat is nog geen 33,2 km. die ik de eerste dag moet lopen. Die eerste dag is gewoon heel erg lang.... De laatste dag is dan weer korter dan 30 km. waardoor het geheel wat recht getrokken wordt. 

Misschien is het wel de laatste keer dat ik hier aan mee doe. De vergroeiingen door de artrose, die aan mijn vingers al goed zichtbaar zijn, geven mijn tenen ook een steeds vreemdere stand waardoor ik steeds meer last krijg van likdoorns en andere pijn aan de voeten. Ik weet: ooit houdt het een keer op!

Maar dat is een zorg van later, de komende week wil ik echt nog een keer genieten van dit alles. Het zal heus wel eens even afzien zijn, maar daar staat tegenover dat er ook geweldige momenten zijn waar ik mij nu al op verheug. De tweede dag, de doortocht door Wychen is één groot feest en de derde dag door Groesbeek is ook een geweldige happening. 

En als ik dan de vierde dag langs de rivier loop, te zien op de pop-up foto, dan weet ik dat de klus bijna geklaard is. Ik ga er voor en ik heb er zin in.

                       klik

Mijn hond heet Hessel

hanscke Zaterdag 16 Juli 2022 - 09:34 am | | Standaard

zeven reacties

Riet (e) pietz

Dat is wel heel dapper want juist die héél warme dag valt op de startdag. Maar ik neem aan dat de organisatie daar wel rekening mee houdt en misschien de starttijd vervroegd of de route wat in kort. Heel veel succes ik zal aan je denken want ik heb de vierdaagse óók een keer gelopen, een feestje. Maar in 2008 was het niet zo warm als het dit jaar zal zijn. SUCCES!

Riet (e) pietz, (URL) - 16-07-’22 16:00
Sjoerd

Ik wens je heel veel succes de komende dagen…

Sjoerd, (URL) - 16-07-’22 16:04
ria

Wow! Dat is zeker een uitdaging. Ik wens je veel succes en hoop dat de warmte meevalt.

ria, (URL) - 17-07-’22 09:28
Renesmurf

Ik wens je veel succes en plezier. Het zijn beste afstanden.

Renesmurf, (URL) - 17-07-’22 10:19
Riet (e) pietz

Ondertussen is bekend dat de dinsdag niet gelopen wordt, dat lijkt me een wijze beslissing.

Riet (e) pietz, (URL) - 17-07-’22 16:45
StaartjeLiesbeth

Succes! Veel plezier! Mijn petje gaat al voor je af. ???? ????

StaartjeLiesbeth , (URL) - 18-07-’22 18:00
StaartjeLiesbeth

Je hebt het gehaald, denk ik. Top!

StaartjeLiesbeth , (URL) - 23-07-’22 06:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.