IJSELIJKE CONCURRENTIE


Een paar weken geleden, toen ik nog vakantie had, deze is inmiddels met ingang van vandaag voorbij, beschreef ik hoe relaxed ik op een vrijdagavond naar het programma STERREN DANSEN OP HET IJS had gekeken. In een reactie las ik dat het zo jammer was dat  er twee van die programma's waren die ongeveer op dezelfde leest geschoeid waren. Naast het SBS6-programma zou RTL-4 het programma Dancing On Ice hebben. Ik was toen slecht geinformeerd en ik reageerde heel stellig dat er toch echt alleen sprake was van een ijsdansshow op SBS6.

Inmiddels weet ik beter. Er zijn twee programma's die iets met sterren op het ijs doen en de programma's lijken als twee druppels water op elkaar. Wat nu? Ga ik ze nu beide volgen? Ik dacht het niet. Ik blijf SBS6 volgen. Dat is op vrijdagavond en die avond past mij beter. Ik ga zeker geen vergelijk maken waarom het ene programma leuker of aantrekkelijker zou zijn dan het andere. Het is voor mij een avondje heel makkelijk vertier en dat zal ik hard nodig hebben gezien de grote hoeveelheid werk die ik vandaag op mij af zag komen. Ik was helemaal vergeten hoeveel werk een mens op één dag kan/moet doen. Maar eerlijk is eerlijk, het geeft ook wel weer voldoening.

up date: ik heb genoten en mijn favoriet is Maud.

hanscke Vrijdag 01 September 2006 - 8:24 pm | | Standaard

negen reacties

V@nM@n

Ik heb nog geen van beiden gezien….

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 02-09-’06 00:10
Renesmurf

Ik vind het echt rotzooi, al die bekende nederlanders.
Ze moeten het gelijktijdig uitzenden, dat is pas concurentie!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 02-09-’06 00:57
Goentah

Vorige week heb ik het ijsprogramma op RTL 4 gezien en gisteravond het programma op SBS 6. Ik vond het allebei leuk! Ik kijk als ik kan, thuisblijven doe ik er niet voor.
Maud kan inderdaad schaatsen! Ik was echt onder de indruk. Knap zeg!

Goentah, (URL) - 02-09-’06 09:33
wies

door de vele verwarring van sbs en rtl en de vrijdag en de zaterdag en dan ook nog skate-offs of uitslagen een dag later ben ik kompleet de draad kwijt. dus ik kan het niet meer volgen. ;)

wies, - 02-09-’06 11:20
Goentah

Ik moet ook bekennen dat ik eerst dacht dat er maar één ‘dancing on ice’ was… Vorige week hoorde ik ineens dat Leontien van Moorsel er uit was. ‘Huh’, dacht ik, ‘die deed helemaal niet mee!’
Maar goed, ik heb nu alles weer op een rijtje :-)

Goentah, (URL) - 02-09-’06 15:14
Rose

Ik heb nog geen van beide gezien, maar ALS ik zou gaan kijken, zou het RTL4 worden. Vanwege de leukere artiesten en betere presentatoren…

Rose, (E-mail ) (URL) - 03-09-’06 12:38
Vrouwke

Vorige week heb ik SBS gezien, gisteren RTL4. Beiden hebben wel wat, al vind ik de jury op RTL4 soms niet te volgen.

Ik kijk gewoon zoals het uitkomt, heb geen favoriet en laat het van het moment afhangen wie er op de buis komt.

Lekker relaxt is het wel, op die manier. Geen enkele vorm van moeten terwijl het wel altijd mag. Heerlijk.

Vrouwke, (URL) - 03-09-’06 13:14
Wieneke

Ja, ik was ook in de war eigenlijk. Heb toevallig een keer achter elkaar beide shows bekeken en ik vond het erg leuk. Maar ik denk dat ik nu weer ga vergeten om te zien. Dat gebeurt mij zo vaak. Dan zie ik iets en ben van plan het te volgen en….pfffftt weer voorbij. Ik ben geen televisiemens, denk ik ;-)

Wieneke, (URL) - 04-09-’06 10:31
Trieny

Ik heb ook voor SBS gekozen, wel een keer naar RTL gekeken, maar vind SBS toch leuker. Bij RTL heb je weer die Belgie Nederland concurentie.
En ook Maud hoort tot mijn favorieten, alhoewel ik nog wel twijfel tussen haar en Jody.

Trieny, (URL) - 05-09-’06 22:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.