GOED FOUT


De foute Bingo, vanaf het begin had ik mijn twijfels, ik wilde er wel heen en toch aarzelde ik (te lang) met het bestellen van de toegangskaarten. Maar tijdens een vergadering van de Oranjevereniging kwam dit gebeuren even ter sprake, en toen ik vroeg of er misschien nog kaarten waren kreeg ik een aanbod om 2 kaarten over te nemen. 

Ik had via FB gezien dat op de beurs Vrouw! leeuwarden De Foute Bingo, gepresenteerd door onze dorpsgenoot, echt hilarisch was en dus een groot succes. Een Bingo met vele grappen en grollen, een beetje cabaretesk dacht ik, dus ik ging op het aan bod in.

Helemaal fout. Op weg naar het dorpshuis kwamen we al vele verklede mensen tegen. Rode pruiken, neuzen, hoedjes, echt, het carnaval in het zuiden was er niets bij. Ach er zouden wel meer mensen van onze leeftijdscategorie niet verkleed zijn dacht ik nog. Bij binnenkomst werd het mij duidelijk een totaal verkeerde keuze gemaakt te hebben. Keiharde muziek en alleen maar jongeren.

Mij totaal niet op mijn gemak voelend zochten we een plaatsje aan één van de vele biertafels bij mensen die ook niet meer heel piepjong waren. We hebben met het schaamrood op de kaken de eerste ronde uitgezeten. Een jonge dame kwam nog even een praatje met ons maken, maar door de harde muziek was een gesprek bijna niet mogelijk. Ze eindigde het gesprek met de woorden "nu ja, dan weten jullie ook wat een foute bingo is"

Ach, de plaatselijke presentator, van vele markten thuis,  was leuk, maar echt helemaal inspelend op het jonge publiek, met dansjes tussendoor, de handjes in de lucht etc. In de eerste pauze zijn wij snel weggevlucht. Nee, dit was geen succes, maar wel een hele aparte ervaring die ik niet zo snel zal vergeten. 

                                 klik

mijn hond  heet HESSEL  Pablo   

hanscke Maandag 08 April 2024 - 08:50 am | | Standaard

drie reacties

Riet (e) pietz

Ik zou ook geen idéé gehad hebben wat me daar te wachten stond. Al vind ik een verkleedpartij dan nog wel leuk, knetterharde moderne muziek zou mij er zeker weghouden, bedankt voor de tip. ;-)

Riet (e) pietz, (URL) - 08-04-’24 13:13
Sjoerd

Het lijk erop dat je een beetje veel wordt gespamd. Ik neem tenminste aan dat dit geen reactie op een foute bingo is

Sjoerd, (URL) - 08-04-’24 17:03
Renesmurf

Weet je dan ook weer. Nee, dat lijkt me helemaal niks, bingo sowieso al niet.

Renesmurf, (URL) - 08-04-’24 19:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.