STORING


Wat doet een mens als de site door een storing bij de server niet meer beschikbaar is, althans wat doe ik dan met die tijd? Juist lezen. Alles wat los en vast zit. Via mijn school krijg ik tegen een zacht prijsje wekelijks de Elsevier, HP/De Tijd en Vrij Nederland. Het zijn dan nummers die een paar weken oud zijn, maar als achtergrondinformatie kan ik er uitstekend mee uit de voeten.

De afgelopen dagen heb ik, meer dan anders, die tijdschriften zitten doorbladeren en heb ik meer artikelen gelezen dan normaal het geval is. Ik heb weer het één en ander bijgeleerd. En dit keer zullen er ook  weer mensen zijn die zeggen: wist je dat dan niet? Nee, ik wist niet wat een cosplayer was en evenmin had ik weet van de animanga-scene en zei het woord Chobits mij ook niets. Maar het artikel in Vrij Nederland heeft mij duidelijk gemaakt dat het om een groep mensen gaat, die zelf kostuums ontwerpen en maken die lijken op de kleding van de fantasiefiguren uit games of stripverhalen. Vervolgens worden deze kostuums dan geshowed. Het spreekt mij verder niet aan, maar ik vind het aardig om er weet van te hebben.

Verder had ik ook nog het gratis boek "dubbelspel" van Frank Martinus Arion, verstrekt door de bibliotheek, willen lezen, maar de storing aan mijn site was te kort, of het boek was te saai, want dit is bij een voornemen gebleven. Het begin kon mij namelijk niet zo boeien. Misschien dat ik het bij een volgende storing toch ter hand neem, want eigenlijk vind ik wel dat ik het zou moeten lezen.  En u? Heeft u het boek opgehaald en hebt u het inmiddels gelezen?

hanscke Zaterdag 18 November 2006 - 11:48 am | | Standaard

acht reacties

Michiel

Ik was van plan dubbelspel te gaan lezen, maar toen ik er eindelijk toe kwam de plaatselijke bibliotheek te bezoeken om het op te halen, was het op…

Sja.

Michiel, (URL) - 18-11-’06 14:50
Merlijn

En zo heeft de abnormaal lang durende hardwarestoring bij b-cool weer eens laten zien dat er leven is naast internet! Ik baalde als geen ander kan ik je zeggen, het heeft echt duizenden sites getroffen, niet gewoon meer ….

Merlijn, (URL) - 18-11-’06 15:38
Renesmurf

ik ben geen boekenlezer, wel een loglezer, en dan lees ik ook zoal wat de mensen bezighoudt.
Maar dan moeten de weblogs het wel doen natuurlijk!

Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 18-11-’06 16:34
pascha

ha! nu weet ik ook wat een cosplayer is… uh nee ik het boek Dubbelspel niet opgehaald…was het wel van plan maar het kwam er gewoon niet van. Ik hoorde wel dat door dit boek gratis aan te bieden er 20 % meer mensen in de biebs zijn geweest

pascha, (URL) - 18-11-’06 16:55
V@nM@n

Ik had geen storing, dus ik kom ook niet aan het lezen van boeken toe…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 19-11-’06 09:32
wies

het boek hebben we al wel in huis, maar nog niet gelezen. er liggen nogal wat wachtenden. nu lees ik “stille willem”.

wies, (URL) - 19-11-’06 19:55
Wieneke

Jawel, ik heb boekje gekregen via de bibliotheek. Ik vind het een leuk initiatief, dus ben dapper gaan lezen. Ik merkte dat ik het heel veel weglegde om iets anders te gaan doen. Eigenlijk vind ik het een beetje een saai verhaal. Ik moet de tweede helft nog lezen, maar ik heb zo het idee, dat dát er niet meer van gaat komen ;-)

Wieneke, (URL) - 20-11-’06 17:07
noordmiep

hier ook al geen storing dus geen zin/tijd om te lezen. Werken thuis komen en werken en dan computeren..sja en dan is de dag zo om

noordmiep, (URL) - 20-11-’06 17:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.