DE FAUTEUIL


Met de moderne techniek van vandaag had ik met grote snelheid een beroep willen doen op degelijk en ambachtelijk handwerk, maar dat gaat even niet lukken. Over een paar maanden zijn de ouders van P. (mijn schoonouders) 60 jaar getrouwd. Dat was voor ons een reden om eens na te denken over een passend cadeau. Waar kun je mensen van 85 en 86 jaar nog blij mee maken?

De laatste keer dat we bij hen waren, zag ik dat mem in een andere stoel zat dan voorheen. Ze werd zo moe van die stoel en daarom probeerde ze nu deze, waar ze nu in zat, maar eens een poosje. Opeens legde ik de link. Mijn vader heeft zich een paar jaar geleden een fauteuil op maat laten aanmeten en is daar heel tevreden mee. Ik vertelde dit aan mem en vroeg haar of het een idee was om ook voor haar een stoel op maat te laten maken. Ze begon te stralen en antwoordde dat  haar dat een heel goed idee leek. Heit stemde onmiddellijk hier mee in door te zeggen dat hij dit een heel mooi cadeau zou vinden, want als mem lekker zat was hij ook tevreden. Heit is er zeer content mee als er iets gedaan wordt waardoor zijn vrouw het iets comfortabeler krijgt. Als dat geen echte liefde is. Ik vind dat zo aandoenlijk om te zien en te horen.

Ik ben een beetje nalatig geweest door niet direct te beginnen met de uitwerking van dit plan ; ik werd een beetje veel in beslag genomen door mijn eigen beslommeringen. Deze week ben ik dan heus aan de slag gegaan. Met de informatie van mijn vader kwam ik niet veel verder omdat hij wel een heel eigen aanpak heeft gehad. Ik ben op zoek gegaan bij google en ik heb het Ã©Ã©n en ander gevonden. Na een belronde met de overige familie wilde ik vandaag eens flink de vaart  er in zetten en het proces op gang brengen. En dan komt er een kink in de kabel. Het invul e-mailtje van het bedrijf laat zich niet versturen. Ik vind dat heel vervelend, want hiermee gaat het opeens op mijn nek zitten. Door deze vertraging besef ik opeens heel goed dat ik niet zo moet treuzelen, het zijn tenslotte mensen van alle dag. Ik moet nu niet meer wachten tot het moment dat de e-mailverwerking van de site http://www.well-fair.nl het weer doet, ik moet morgen maar gewoon gaan bellen.

hanscke Zondag 21 Januari 2007 - 11:08 pm | | Standaard

tien reacties

Renesmurf

Altijd vervelend als dat niet werkt, net nu je weet wat je hebben moet. Even bellen dan maar, handig dan dat er een nummer bij staat.

Renesmurf, (URL) - 21-01-’07 23:23
Marieke

Goed idee. Fijn cadeau trouwens…

Marieke, (URL) - 22-01-’07 08:28
V@nM@n

En de daad bij het woord voegend…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 22-01-’07 19:01
Ster

Dat zal toch niet het enige bedrijf zjn wat dit soort producten heeft?

Ster, (URL) - 22-01-’07 19:07
noordmiep

gelukkig hebben we telefoon….maar je kan ook digitaal bellen toch?

noordmiep, (URL) - 22-01-’07 20:13
Galadriel

Ja gek is dat hè…dat je door dat e-mailen dingen (langer) uitstelt. Succes morgen!

Galadriel, (URL) - 22-01-’07 22:23
Barbara

Zestig jaar! Wow! Wat mooi!
Krijgen ze zeker ook de burgemeester op bezoek, pas maar op dat die dan niet meteen in de nieuwe stoel gaat zitten… :-)

Barbara, (E-mail ) (URL) - 23-01-’07 10:32
Jokie

Is het al gelukt?

Jokie, (E-mail ) (URL) - 23-01-’07 15:28
Wieneke

Een heel goed idee, zo’n speciale stoel. Oude mensen moeten het zo comfortabel mogelijk hebben, vind ik. Ze hebben het verdiend!

Wieneke, (URL) - 23-01-’07 18:48
Brillie

Je kan ze het volgende jaar een mooi bed geven.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 23-01-’07 21:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.