DE TEGENHANGER


Het boek begon erg spannend en ik verheugde mij er op om het al griezelend uit te lezen. Ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik uiteindelijk het boek wel uitgelezen heb, maar dat ik het hier en daar langdradig vond. De schrijfster heeft echt haar best wel gedaan om de personages vanuit een psychologisch perspectief goed neer te zetten, maar toch, het verhaal blijft wat hangen in een oppervlakkigheid. Dit is nu het derde boek wat ik van haar gelezen heb, maar deze boeken die ze solo heeft geschrevent hebben lang de vaart en de spanning niet zoals de boeken die ze samen met haar partner French schrijft. Wat mij betreft houdt ze het bij het duoschrijven. Het volgende citaat vond ik dan nog wel grappig: "Doe met vreugd een ander aan wat gij wenst aan u gedaan." Ik kende alleen de tegenhanger: "Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet."

hanscke Woensdag 28 Maart 2007 - 8:53 pm | | Boeken

vijf reacties

Penguin

Ik heb haar duoboeken ook niet gelezen dus ik kan helaas niet mee praten

Penguin, (URL) - 28-03-’07 21:01
V@nM@n

De spreuk is wel passend. De boeken minder dus…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 28-03-’07 21:09
Renesmurf

gelukkig kan je zelf nadenken, met je tegenspreuk!

Renesmurf, (URL) - 28-03-’07 23:53
Petra

Ik heb nooit iets van haar gelezen maar de spreuk kunnen we wel bewaren!

Petra, (URL) - 29-03-’07 18:39
therese

Ook ik ben al geen Nicci French lezer. Ik geloof maar één boek, maar zelfs dat weet ik niet zeker. Het is mijn genre al niet, dus dat zegt meer over mij! Groeten Th.

therese, (E-mail ) (URL) - 29-03-’07 23:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.