IN HET ONGEREDE


Hoe het kan weet ik niet maar opeens is mijn weblog in het ongerede gekomen. Het één en het ander ligt wat in de war en het bericht met als titel "een veifdel" is weg, verdwenen, zonder dat ik daar zelf enige actie toe ondernomen heb. Het was nu niet het mooiste blogje wat ik ooit geschreven had, maar toch als het dan weg is heb ik wel iets van, wat is hier de oorzaak van? Iets wat ik schrijf is van mij. Ik vraag mij nu al twee dagen af hoe het mogelijk is dat zoiets zomaar kan verdwijnen in het grote niets!

De titel "EEN VEIFDEL" is nog op de site te vinden, de reacties ook nog, maar ik kan ze niet lezen. Vreemd vreemd. Het was een blogje met verzinsels over namen voor de muntstukken behorend bij de euro, die ik bedacht had tijdens de hond uitlaten in de regen. In dat stukje wilde ik laten zien dat ik met regen ook wel genieten kan, maar dat mijn blik dan veel meer gericht is op mijn binnenwereld.

Voorlopig wordt het mooi weer en zal ik mij niet meer aan zo'n stukje over regen wagen. Verder wacht ik maar rustig af of het blogje nog weer boven water komt, hetzij dat ik het zelf vind, hetzij dat de provider het kan opdiepen. Als laatste wil ik er nog over kwijt dat er heus geen onvertogen woord in stond.
En nu kom ik erachter dat een bericht tweemaal geplaatst wordt. Ra ra hoe kan dat. Morgen verder.

hanscke Vrijdag 03 Augustus 2007 - 11:14 pm | | Actueel

negen reacties

V@nM@n

Wat raar, eenzelfde verhaal kwam ik bij onze renesmurf tegen…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 03-08-’07 23:44
Ster

Typisch, al jij niets vreemd of anders hebt gedaan met je site zal het ahast wel bij de host liggen. Hopelijk heb je er verder geen ongemak meer van.

Ster, (URL) - 04-08-’07 07:57
Helen

Ik zie dat je een Pivotblog hebt, daar heb ik in het verleden ook allemaal ellende mee gehad en daarom ben ik overgestapt naar Word Press.

Heb nog een linkje voor je gevonden, misschien kunnen ze je daar helpen: http://www.mypivot.net/forum/

Helen, (URL) - 04-08-’07 10:15
Penguin

Log even in in je administratie en kijk dan bovenaan je scherm in die kleine lettertjes. Daar zie je ‘rebuild the frontpage’ staan. klik daar eens op, wacht heel eventjes tot je pc klaar is en kijk dan nog eens. Helpt heel vaak. Niet bang zijn. Je kan niks fout doen.

Penguin, (URL) - 04-08-’07 16:52
hanscke

Penguin: Heb ik inmiddels gedaan, alles schijnt weer te gaan zoals het moet, alleen het blogje is foetsie Helen, dank voor je tip, ik ga er nog eens naar kijken maar ik vrees dat het weg is.

hanscke, (URL) - 04-08-’07 21:57
Merlijn

Hanscke, doe het volgende : Ga naar : ONDERHOUD, kies daar REBUILD ALLE BESTANDEN en daarna REBUILD DE INDEX, dan nog eens REBUILD DE VOORPAGINA … dat zou het moeten doen ….

Merlijn, (URL) - 05-08-’07 19:29
hanscke

@Merlijn, opdracht uitgevoerd met geen succes.

hanscke, (URL) - 05-08-’07 21:45
hanscke

@Merlijn: de kronkel is er nu wel uit, een artikel wordt nu niet meer twee keer geplaatst maar het artikel is weg. Niet meer te vinden.

hanscke, (URL) - 05-08-’07 21:49
Mikelodeon

Jammer, ik had graag je verhaal willen lezen…

Mikelodeon, (URL) - 08-08-’07 21:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.