WAT WIE HOEZO?

Vaak gebruik ik de vakanties ook om aan enige "bijscholing" te doen. Het is al een hele tijd geleden maar misschien herinnert u zich het blogje nog waarin ik schreef een MP3-spelertje bij de Blokkert gekocht te hebben, omdat ik leerlingen daarmee zag lopen en ik wilde weten hoe het werkte. In het blogje over Route du Soleil maak ik er al gewag van dat ik straks in december, als ik jarig ben, graag een i-pod als cadeau zou willen krijgen, maar van het bestaan van een wii-apparaat was ik nog niet op de hoogte.

Het schijnt een apparaat te zijn waarmee je spelletjes op de tv kunt spelen zoals tennis. Ik weet dat er in het verleden ook wel eens sprake is geweest van randapparatuur waarmee je middels het televisiescherm kon tennissen of pingpongen, maar dit wii-apparaat schijnt veel geavenceerder te zijn en het is zeker niet goedkoop.

Nichtjelief vertelde heel enthousiast over haar nieuwe speeltje waavoor ze heel lang had gespaard en dat eindelijk was aangekomen. Ik begreep werkelijk niet waar het meiske het over had, maar toen we haar 's avonds naar huis brachten kreeg ik een uitgebreide demonstratie. Ik moet zeggen, het kan mij niet boeien, maar ik vind het wel leuk op de hoogte te zijn van het bestaan. Via een gezellig dagje uit met nichtjelief heb ik dus toch de nodige bijscholing opgedaan. Voor wie, net als ik, niet weet wat wii is, moet hier http://nl.wii.com/ maar even drukken.

hanscke Zondag 19 Augustus 2007 - 10:00 pm | | Actueel

acht reacties

Renesmurf

haha, dat Wii is enorm populair, toen het uitkwam was het niet aan te slepen.
Niks voor mij overigens, ik zit graag even lekker rustig.

Renesmurf, (URL) - 19-08-’07 23:43
Nanos

Ik ken dat ding wel. Ik las erover, maar heb het nooit echt gezien.
Heb je het uitgeprobeerd? Want je kunt dan wel de beweging maken die hoort bij tennis of pingpong, voel je ook de weerstand die je in het echt voelt als je de bal raakt?
Want anders lijkt het toch weer nergens naar…

Nanos, (URL) - 20-08-’07 01:04
mike(lodeon)

Ik heb altijd het idee dat ik overal achteraan loop. Heb ik net een prachtige discman komt de Ipod op de markt. zucht

mike(lodeon), (E-mail ) (URL) - 20-08-’07 06:49
galadriel

nou hanschke, bedankt, ik ben weer helemaal bij, althans wat de naamgeving betreft! Begrijp ik straks beter waar mijn leerlingen het over heben (!)

galadriel, (URL) - 20-08-’07 16:19
Ster

Ik kende het niet maar ben nu weer helemaal up to date ;-)

Ster, (URL) - 20-08-’07 17:22
therese

Ik zie vaak van die onbekende dingen en nog vaker lees ik erover en denk dan: wat is dat nu weer? Af en toe kom ik er wel weer achter, maar soms ook niet. Ach. ik kan nu eenmaal niet overal mijn tijd in steken, denk ik dan.

therese, (E-mail ) (URL) - 20-08-’07 21:42
V@nM@n

Als je met alle trends mee moet gaan ben je binnen de kortste keren straatarm…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 21-08-’07 10:37
fialas

zonde van de tijd, ga jij nou maar tekenen, hebben wij er ook plezier van…

fialas, (E-mail ) (URL) - 23-08-’07 02:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.