ZIEKENHUISRECLAME


Natuurlijk zou mijn weblog ook over Rita Verdonk moeten gaan. En ik heb er ook zeer zeker een mening over, maar omdat ik denk, dat er al heel veel weblogs over haar zullen gaan, kies ik voor een heel ander onderwerp.

Al een aantal dagen hoor ik een zeer merkwaardig reclamespotje op de radio. Het eindigt dat, als ik in het ziekenhuis kom, ik in goede handen ben. Ik vind het een hele vreemde reclamecampagne. Ik hoef niet geënthousiasmeerd te worden om het ziekenhuis in te gaan. Ik wil niet naar het ziekenhuis en ik ga zeker niet bedenken of er iets is waarmee ik in het ziekenhuis kan komen zodat ik in goede handen terecht kom. Kom nu, laat men hier mee ophouden!

Als het nu nog een wervende reclame voor het ene of het andere ziekenhuis was waaruit ik kan kiezen, dan zou ik het nog enigszins kunnen begrijpen, maar om reclame te maken voor het ziekenhuis in het algemeen gaat mijn begripsvermogen te boven. Nogmaals, ik wil helemaal niet naar een ziekenhuis.

Worden die reclames gefinancierd door middel van onze zorgbijdragen? Laat men er dan snel mee stoppen. Volgend jaar worden we weer geconfronteerd met de stijgende kosten. En dat is dan niet alleen het gevolg van de gestegen zorgvraag en de vergrijzing, maar ook van dit soort onzinnige dingen.

hanscke Maandag 17 September 2007 - 11:03 pm | | Actueel

vijf reacties

Renesmurf

Het is goed om ongerustheid bij mensen weg te halen.
Vind ik.

Reclame voor een speciaal ziekenhuis ben ik wel zeer op tegen.
Ziekenhuizen dienen niet te concureren.

Renesmurf, (URL) - 17-09-’07 23:23
Nanos

Ik ken die spot niet,maar het lijkt me vreemd. Je kiest er toch niet voor om in het ziekenhuis terecht te komen. Dat overkomt je.
En als er sprake van concurrentie is, en ‘het beste’ ziekenhuis is 120 kilometer verderop, dan ga je daar toch doorgaans niet heen. Dus waar gaat het eigenlijk over?

Nanos, (URL) - 17-09-’07 23:34
Mike(lodeon)

Ik ken het bewuste spotje niet maar als dit de strekking van de boodschap is dat vind ik dat bespottelijk >;-)

Mike(lodeon), (E-mail ) (URL) - 18-09-’07 18:14
V@nM@n

Ik geloof ook niet dat door die spotjes de geloofwaardigheid omhoog gaat.

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 18-09-’07 19:26
Ster

Ik heb die reclame ook gehoord en snapte er niets van…….

Ster, (URL) - 19-09-’07 21:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.