RODE PUMPS


Nadat het plussen en minnen mysterie gedeeltelijk is opgelost, ik heb het verwijderd, maar ik weet nog steeds niet wie verantwoordelijk was voor deze beoordelingen, ben ik voor een nieuw raadsel geplaatst. Gisteren werd ik gefeliciteerd met de verjaardag van dochterlief. Iemand, in dit geval ggk, moet dus op de hoogte zijn van mijn gezinssituatie, want het is waar, zij was jarig.

Natuurlijk zijn we daar in het weekend heen geweest. Dit keer levert dat geen plaatjes van het kleine meiske op. Ik had mijn fototoestel niet bij mij en bovendien had ik haar in de kerstvakantie nog in vele standen en standjes "genomen". Omdat wij 's avonds met haar moeder en haar onder andere "patatjes met naise" wilden gaan eten, was het een wijs besluit om haar 's middags toch maar even te laten slapen en om dat te bewerkstelligen ging dochterlief maar even naast haar gaan liggen.

Dat bracht mij in de gelegenheid om eens even in de boekenkast te kijken of er nog iets van mijn gading bij was. We lenen over en weer wel vaker boeken van elkaar, een leuk bijkomend aspect van het hebben van een volwassen dochter. En jawel hoor. "De duivel draagt Prada" stond al langer op mijn verlanglijstje. En passant stuitte ik ook op het boek "Nieuwe Buren"van Saskia Noort waarvan ik de rechtmatige eigenaar ben. Toen ik thuis kwam en mijn oog op het boek "Vrouwen van 50" wat nog op het bureau ligt, viel, zag ik al weer rode pumps. Ik was vroeger dol op het verhaal "de rode schoentjes". En nu word ik opeens toch wel erg met mijn neus op die rode schoenen gedrukt. Ik ga mij dan ook ernstig afvragen: Is dit een teken aan de wand? Moet ik hier een diepere betekenis achter gaan zoeken? Wordt het tijd voor mij om ook rode pumps te kopen en daarmee op oorlogspad te gaan? Voorlopig doe ik nog even niets.....

hanscke Maandag 14 Januari 2008 - 6:08 pm | | Standaard

elf reacties

Me!

Laat dat oorlogspad maar achterweg…. Die pumps moet kunnen.

Me!, (E-mail ) (URL) - 14-01-’08 19:49
Ster

Alsnog gefeliciteerd met je dochter.

Het is wel stomtoevallig, alle drie rode pumps op de voorkant. Maar of het een aanwijzing is voor op oorlogspad gaan?????

Ster, (URL) - 14-01-’08 20:08
geertje

Inderdaad, wel heel toevallig!
Al vraag ik me de laatste tijd steeds meer af of toeval wel bestaat. Alles wat me overkomt heeft een gevolg (zowel erg positief als negatief).
Ach, rode schoenen zijn mooi ;-)

Nog gefeliciteerd met je dochter!

geertje, (URL) - 14-01-’08 20:29
nanos

Ik lees nu Rode Schoenen van Joanne Harris.
Je mag één keer raden wat er op het plaatje op de voorkant staat. :-)

nanos, (URL) - 14-01-’08 22:06
Hnny

Je hebt in ieder geval leesvoer genoeg voor de komende tijd, met of zonder rode schoenen.

Hnny, (E-mail ) (URL) - 15-01-’08 01:03
Marieke

Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.

Marieke, (URL) - 15-01-’08 09:49
Redstar

Leuke boek covers ! En alsnog gefeliciteerd met je dochter!!

Redstar, (URL) - 15-01-’08 13:08
ggk

Opgelost! Je had een berichje op mijn log achtergelaten “Licht”.

ggk, (URL) - 15-01-’08 21:11
Renesmurf

Misschien ligt dat wel gewoon op je pad, de rode schoenenpad!

Renesmurf, (URL) - 16-01-’08 00:19
Hanscke

@ggk: Niets magisch of geheimzinnigs, mijn aandeel hierin was mij ontschoten maar het is mij nu helemaal duidelijk.

Hanscke, (URL) - 16-01-’08 14:02
Hannah

Ik had vroeger een paar rode pumps; voor feesten en partijen. Met mijn brede en grote voeten was het een wonder dat ik een paar kon vinden. Met een niet al te hoge hak, want daar kunnen mijn enkels niet tegen.

Helaas al zo lang geleden: ik heb ze niet meer. Anders had je ze mogen hebben. Ik moet er nog ergens een foto van hebben.

Hannah, - 16-01-’08 23:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.