THE DAY AFTER


Het is al weer een hele tijd geleden dat ik melding maakte over het feit dat ik zo blij was, dat ik kaarten voor het concert van Neil Diamond had weten te bemachtigen. Eind januari was dat. Ik had gedacht iets meer voorpret van dit concert te hebben, maar dat is er door de toch wel wat onverwachte trip naar Wenen wat bij ingeschoten. Jawel, in de afgelopen weken is er een verzamel CD met het oudere werk van hem aan de collectie toegevoegd en ook is de nieuw uitgebrachte CD reeds in mijn bezit. Uiteraard heb ik deze nieuwe aanwinsten een aantal malen afgespeeld, maar het was dus niet zo, dat ik er helemaal vol van zat.

We waren wat aan de late kant, maar nog net op tijd. We zaten nog geen drie minuten, toen het concert ging beginnen. Het was een werkelijkheid voor mij geworden, ik was in levende lijve aanwezig bij een concert van Neil Diamond. Wie had dat ooit kunnen denken. Ik heb genoten. Holly holy, Beautiful noise, Song sung blue, Sweet Caroline en I am ...I said, het werd allemaal door mij meege(bruld)gezongen en dat deed ik niet alleen. Negen duizend andere mensen zongen ook mee en dat maakt het bijwonen van zo'n concert zo bijzonder. Zijn stem was van bijzondere goede kwaliteit, want daar was ik even bang voor geweest. Ooit ben ik een keer naar "de vrienden van Amstel live" geweest en toen viel mij het geluid zo tegen, maar dat was nu gelukkig niet het geval.

Vandaag spelen nog voortdurend verschillende deuntjes in mijn hoofd waaronder de toegift Cracklin' Rosie. En met dit concert in mijn gedachten hoop ik op weg te gaan naar een toekomst waar weer muziek in zit. Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik na de vakantie mijn werk in een andere vestiging ga hervatten. Gebruik maken van al mijn ervaringen, en toch met een nieuwe start beginnen, uitnodigender kan het bijna niet. Ik krijg er zin in.

hanscke Maandag 26 Mei 2008 - 6:30 pm | | Standaard

tien reacties

Me!

Heel veel succes alvast. Maar met zo’n start komt dat wel goed.

Me!, (E-mail ) (URL) - 26-05-’08 19:38
Renesmurf

Je kan lekker nagenieten / teren, op dat concert, en je hebt een prettig toekomstbeeld, een mooie combinatie!

Renesmurf, (URL) - 27-05-’08 00:26
Hanny

Ik kan me voorstellen dat je genoten hebt bij het concert en heerlijk hebt zitten meebrullen. Het is ook zulke lekkere muziek die hij maakt.
Wat goed dat je een nieuwe start kunt maken en dat je daar zin in krijgt. Ga dan nu genieten van de tijd die je nog thuis bent, zodat je uitgerust en met een schone lei aan de nieuwe baan kunt beginnen.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 27-05-’08 01:30
Redstar

Ik vond vroeger nooit wat aan die artiest. Nu zag ik hem op de BBC vorige week, en was ik opeens redelijk in mijn nopjes over de songs..

Redstar, (URL) - 27-05-’08 12:32
fialas

ik wens je maar alvast een heel goeie nieuwe start.

fialas, (E-mail ) (URL) - 27-05-’08 22:24
f r e d

lucky you…!!!

f r e d, (E-mail ) (URL) - 28-05-’08 14:42
therese

Leuk zo’n concert zo intens mee te maken. Ben je erg schor geworden? Fijn ook dat je een nieuwe start kunt maken. Zal vast wel goed gaan. Het beste ermee!

therese, (E-mail ) (URL) - 28-05-’08 17:29
mikelodeon

wat een geweldig nieuws!

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 28-05-’08 17:44
Ster

Heerlijk om zo lekker te kunnen genieten en er helemaal in op te gaan.

Ster, (URL) - 28-05-’08 18:43
roosnans

Heelijk dat je zo genoten en gezongen hebt! en op de valreep dus nog even goed nieuws over je werk!
grtzzz

roosnans, (E-mail ) (URL) - 28-05-’08 22:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je de vraag beantwoorden met een cijfer.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.