GESLAAGD


Hoe het was? Het was fantastisch. Een heel klein beetje vergelijkbaar met toen ik slaagde voor de middelbare school en later toen ik de andere twee waardevolle diploma's heb behaald. Misschien associeer ik dat met de vele bossen bloemen die ik kreeg, want het is voor een heel groot deel ook weer niet echt vergelijkbaar. Toen kwamen er in de weken na het behaalde resultaat mensen zo nu en dan langs, maar voor dit evenement waren er heel gericht mensen uitgenodigd. En bijna iedereen, die uitgenodigd was, was er. Ik voelde mij gedragen door hun aanwezigheid. En velen brachten wat mee. Naast een groot aantal bossen bloemen heb ik ook nog eens een flink aantal flessen wijn gekregen en   ook was er nog een aardige verzameling enveloppen met boeken- cq irisbonnen, bonbons en een prachtig schilderijtje. Maar het meest heeft me toch wel de aanwezigheid van iedereen getroffen. Na de inleidende woorden van de uitgeefster heb ik zelf een voordracht gehouden met een uitleg over het ontstaan en over de missie van dit boek en daarna heb ik enkele passages voorgelezen. Toen was het tijd om te signeren. Het was een gezellige drukte maar zelf had ik het te druk om hier aan mee te doen. Gelukkig hadden de meeste mensen geen haast zodat ik later ook nog even aan de feestdrukte mee kon doen. Ik was er getuige van dat een paar van mijn  oude collega's in gesprek waren met mijn nieuwe collega's die ook aanwezig waren. Dit was voor mij een gouden moment. Waarom kan ik nog niet beschrijven, ik kan de woorden er nog niet voor vinden. In de komende dagen of weken zal dit heus wel komen, daar ben ik van overtuigd. Uiteindelijk heb ik het pad in het onderwijs ook weer teruggevonden.

hanscke Donderdag 02 Oktober 2008 - 10:50 pm | | Standaard

veertien reacties

Hanny

Wat fijn dat je zo’n goed gevoel hebt overgehouden aan de zo belangrijke bijeenkomst. Je bent nu echt schrijfster! Gefeliciteerd. Dat je boek maar heel veel gelezen mag worden!

Hanny, (E-mail ) (URL) - 03-10-’08 00:18
marjolijn

Geweldig, geniet maar lekker na!

marjolijn, (URL) - 03-10-’08 04:31
Me!

Kijk dat zijn de kwalitatief betere dagen. Die moet je koesteren…

Me!, (E-mail ) (URL) - 03-10-’08 08:00
Goentah

Je hebt reden om trots te zijn op je zelf. Fijn weekend!

Goentah, (E-mail ) (URL) - 03-10-’08 18:01
madammeke

Proficiat !! Ik lees het nu pas. Fijn dat het zo’n goewd gevoel geeft.

madammeke, (URL) - 03-10-’08 20:40
Xiwel

Klinkt goed. De kans is ook groot dat hier een flink lezerspubliek voor is. Veel mensen willen weten wat er gaande is binnen het onderwijs. Neem aan dat de uitgever dergelijke zaken regelt, maar ben wel benieuwd hoe het gaat ver(l/k)open.

Xiwel, (E-mail ) (URL) - 03-10-’08 22:43
Renesmurf

Op zich heb ik niks met officiele bijeenkomsten.
Maar ik gun het je allemaal van harte.

Renesmurf, (URL) - 03-10-’08 23:42
f r e d

het pad terug vinden….: dat mag GELUK heten.

f r e d, (E-mail ) (URL) - 04-10-’08 11:12
Redstar

Nogmaals Proficiat!!! ;-)

Redstar, (E-mail ) (URL) - 04-10-’08 12:17
gala

dit is goed om te lezen Hanscke!

gala, (URL) - 04-10-’08 20:35
Carola

Goed zeg dat het allemaal zo mooi verliep! Weer een dag om bij te voegen in het hele mooie herinneringen laatje..

Carola, (URL) - 05-10-’08 08:36
Thérèse

Hartstikke fijn voor je!! En dat het maar veel succes mag hebben en….dat je maar de smaak te pakken mag hebben en misschien nog een boek gaat schrijven! Het beste gewenst!

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 05-10-’08 19:02
mikelodeon

Fijn dat het allemaal naar wens is verlopen. Nu gewoon nog even nagenieten :-)

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 05-10-’08 19:49
roosnans

helemaal geweldig, zo klinkt dit verhaal! gefeliciteerd, het is er nu echt! Ik ga kijken of ik het binnenkort hier zie liggen in de boekwinkel!
grtz

roosnans, (E-mail ) (URL) - 05-10-’08 21:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.