VOLGENS HET BOEKJE?


Ik kan niet zeggen dat de vakantie voortkabbelt, nee, de tijd schrijdt met rasse schreden voort, terwijl er eigenlijk niets bijzonders gebeurt. Van een andere kant bezien gebeurt er wel weer heel veel. In de eerste plaats is de pijn, beschreven in het vorige log, inmiddels weer verdwenen. Precies zoals het beschreven werd, binnen 36 uur zou de ergste pijn over zijn en dat was ook het geval. Keurig volgens het boekje.

Minder voorspoedig verlopen de aanpassingen in mijn mond. Weet u het nog? Begin juni heb ik zes implantaten in mijn bovenkaak geplaatst gekregen. Daar is verder niets mis mee. Ze zijn alle zes keurig, ook volgens het boekje, vastgegroeid en door de kaakchirurg goed gekeurd. De brug kon gemaakt gaan worden. Er zijn heel veel afspraken met de tandarts gemaakt en als alles volgens plan was verlopen, zou het voor 1 november helemaal klaar zijn. Dit gaat zeker niet lukken. Jammer, want ik zie er echt naar uit om dit project afgerond te hebben.

Ik heb nu al twee maal de uitdrukking gebruikt dat iets keurig volgens het boekje gaat, dus nu maar even iets over het verdere verloop van het uitbrengen van het boek. Hoe het nu met de verkoop van mijn boek gaat kan ik zelf niet helemaal overzien. Zo af en toe krijg ik een berichtje van de uitgeefster. Bij het laatste berichtje was een recensie van Stichting Burnout toegevoegd. Daarin stond onder andere: 'leest gemakkelijk weg"en 'een must voor elke school die met zelfsturende teams aan de slag gaat' en "herkenbaar uit de praktijk van Stichting Burnout waar wekelijks mensen met burnout aankloppen wegens zelfsturende teams.' Verder vond men dat de burnout niet echt uitgebreid beschreven was en dat de lezer wel geïnteresseerd moet zijn in onderwijs. Ook ben ik nog bij een radiostation uitgenodigd. Dinsdag aanstaande word ik bij Omrop Fryslân verwacht.

Woensdag zijn P. en ik weer verder gegaan met herfstvakantie vieren. In april was ik met Vrouwke naar apen heul geweest en mijn wens was om al dat moois ook nog een keer met P. te gaan zien en dat is gelukt. Hoewel wij ook foto's gemaakt hebben verwijs ik toch naar deze  site. Het is moeilijk om haar niveau te evenaren. De foto van de papegaai stemt mij enigszins tot tevredenheid, vandaar dat ik deze dan maar plaats.

hanscke Donderdag 23 Oktober 2008 - 8:23 pm | | Actueel

elf reacties

roosnans

Wat goed om te horen dat jouw klachten al zo snel weer vermindert zijn! Hartstikke fijn. Met mijn rug gaat het inmiddels wat beter.
En veel succes en plezier natuurlijk bij de radio! Het klinkt allemaal wel heel indrukwekkend hoor ;-)
grtzzz!

roosnans, (E-mail ) (URL) - 23-10-’08 20:44
Hanny

Ik ben blij voor je dat de pijn inderdaad snel minder geworden is. Hopelijk is dit de laatste keer geweest.
Ik had gedacht dat je wel iedere week/maand een overzicht zou krijgen van het aantal verkochte exemplaren. Dus niet.
Spannend het interview bij Radio Fryslân! Succes!

Hanny, (E-mail ) (URL) - 23-10-’08 21:26
mikelodeon

Wat vervelend dat je nog met je mond aan het tobben bent, dat moet je idd nu toch wel de keel uit hangen. Sterkte en veel plezier met je interview

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 23-10-’08 22:08
gala

een verzamelblog met veel nieuws… sterkte met je mond en veel succes met het interview en inderdaad die foto is prachtig!

gala, (URL) - 23-10-’08 23:16
fialas

Let wel even op, hier volgt een waarschuwing: een vriendin van mij heeft volledig implantaten, alles prima en heel mooi en natuurlijk, maar één kiesje in de bovenkaak valt er altijd uit omdat het bovenop een schroef zit. Tandtechnicus heeft het al 5 keer opnieuw aangebracht steeds weer andere technieken toegepast, maar ze loopt toch met een gat.
Als ze alleen maar glimlacht zie je het niet.

fialas, (E-mail ) (URL) - 24-10-’08 00:11
Renesmurf

Die foto is goed, en maakt vast veel goed!
Succes er mee!

Renesmurf, (URL) - 24-10-’08 00:29
marjolijn

Fijn dat de pijn weer gezakt is, nu de afwerking van de tanden nog.
Succes, met het intervieuw volgende week.
Een hele mooie foto!

marjolijn, (URL) - 24-10-’08 06:20
Me!

Gelukkig loopt niet alles volgens boekje en regeltjes. Je zou er zo maar aan wennen…

Me!, (E-mail ) (URL) - 24-10-’08 09:31
Redstar

Die foto is mooi geworden toch? En goed dat je klacten zo snel verbeterde zeg!

Redstar, (E-mail ) (URL) - 24-10-’08 15:40
mysterycouple

Fijn dat je al een stuk bent opgeknapt. Hoe laat ben je bij omrop Fryslân? Wellicht luister ik een stukje mee via internet.

mysterycouple, (E-mail ) - 25-10-’08 08:54
Xiwel

Bij ‘volgens het boekje’ staat vrijwel nooit welk boekje. De bijbel sluit ik uit, want die wordt bijna nooit een boekje genoemd. De uitspraak is er al van voor het Witte- en Groene boekje, dus moet het wel om het Rode boekje van Mao gaan. Ongelooflijk, dat de regeldrift van die man tot ver na zijn dood en tot diep in Europa reikt. :-)

Xiwel, (E-mail ) (URL) - 25-10-’08 10:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.