ONBELANGRIJK STOKJE

Ooit was ik zeer verguld dat ik ook een stokje doorgegeven kreeg. Dat stamt nog uit de begintijd dat ik mijn weblog net opgestart had. Ik had nog weinig bezoekers toen ik her en der over het verschijnsel "stokje" las. En toen ik er dan eindelijk één kreeg wist ik niet hoe snel ik deze opdracht zou uitvoeren. Nu na een aantal stokjes verder te zijn merk ik dat de aardigheid er wat van af is. Zeker om het stokje door te geven. Maar ik heb haar  beloofd dit stokje wel uit te werken en wat ik beloof doe ik. De opdracht was: Noem 6 dingen die voor mij onbelangijk zijn. Dat viel nog helemaal niet mee, maar dit heb ik gevonden. Eén: Ik heb een zwemdiploma. Twee: ik ben niet meer geïnteresseerd in hitlijsten. Tot ver in mijn twintiger jaren kende ik alle platen uit de top tien. Drie: ik kijk heel weinig televisie. Aan het nieuws op de radio heb ik genoeg, ik hoef de beelden er niet bij te zien. Vier: Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik in Frankrijk geweest ben. Vijf: Ik heb vandaag met een teleurgesteld gevoel alle terrasplanten opgeruimd. De zomer heeft dit jaar niet gebracht wat ik er van verwacht had, maar ik weet dat ik volgend jaar met een zelfde enthousiasme de terraspotten weer met planten ga vullen. Zes: Dit jaar geven we elkaar geen verjaardagcadeau's over en weer. We hebben samen een nieuw aquarium gekocht. Misschien is dat wel heel oubollig, maar de mening van anderen vinden wij niet belangrijk. Toen wij heel lang geleden samen zijn gaan wonen, was er ook een aquarium, maar in de loop der tijd raakte het in verval en hebben we het opgeruimd. Het was een ontdekking dat we beiden eigenlijk wel een wens hadden om zoiets weer op te bouwen. En aldus geschiedde. We zijn nu nog in het guppenstadium, maar als blijkt dat deze vissen gezond blijven, dan gaan we er ook andere vissen in kopen. Ik kan uren gezellig visjes kijken, heel onbelangrijk, maar wel een lekkere manier om te relaxen

hanscke Zaterdag 08 November 2008 - 7:49 pm | | Actueel

elf reacties

Me!

Ik vind een aquarium heerlijk rustgevend…

Me!, (E-mail ) (URL) - 08-11-’08 20:32
Redstar

Ik heb ook een groot aquarium, en vind het als behalve oudbollig.

Redstar, (E-mail ) (URL) - 08-11-’08 22:27
marjolijn

Geweldig, heb ook jaren een aquarium gehad!
Kun je idd uren naar kijken.
Geniet er van!!!

marjolijn, (URL) - 09-11-’08 06:17
mikelodeon

Ha je hebt het stokje aangenomen en het er goed afgebracht ;-). Ik vind een aquarium prachtig maar ik vrees mijn harige jongens ook. Wij zullen er maar niet aan beginnen

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 09-11-’08 16:26
Xiwel

Ooit heb ik 1 kettingstokje aangenomen. Ik had toen een paar testlogjes gemaakt bij webminlog. Zo’n stokje op m’n website (die ik al veel langer heb) plaatsen vond ik nix, dus die heb ik toen maar op dat webminlog-ding gezet. En eigenlijk is dat misschien wel de reden geweest dat ik bij webminlog niet na een paar logjes gestopt ben.

En aquaria kan ik op elke kilometer bekijken. Noem mijn een Chinees restaaurant zonder zo’n ding. :-)

Xiwel, (E-mail ) (URL) - 09-11-’08 21:57
fialas

ik heb drie sierlijke goudvissen in een grote tuinvijver. Soms doen ze samen spelletjes, prachtig schouwspel. Snobbel kijkt er wel naar maar hij houdt niet van vis en ook niet van natte voeten.

fialas, (E-mail ) (URL) - 10-11-’08 01:36
Carola

Tja stokjes. Toch wel leuk om iets meer over iemand te horen. Is een mooi idee om gezamelijk een aquarium uit zoeken ipv cadeautjes over en weer!

Carola, (URL) - 10-11-’08 10:46
gala

hahaha…volgens mij vind je dat aquarium wèl belangrijk :)

gala, (URL) - 10-11-’08 10:54
Renesmurf

Hoe je het ook went of keert, hoe onbelangrijk ook, toch is alles van belang.
Oke, hitparades dan niet meer voor jou, maar je zwemdiploma is toch wel wat waard!

Renesmurf, (URL) - 10-11-’08 19:39
roosnans

Ik vind ze helemaal mooi! Alle zes! Dank je voor het uitwerken van het stokje.
Wel heel rustgevend, zo’n aquarium, lijkt me…nooit 1 gehad.
grtz

roosnans, (E-mail ) (URL) - 10-11-’08 20:08
sebbo

Hanscke, nu weet ik het zeker. Ik wil ook weer beginnen met een “bak”. Eerst guppies en black mollies. En als dat lukt weer neon tetra enz enz. Oja, ik kon vroeger wel uren naar de maanvissen kijken. Die komen er zeker in. Bedankt voor je duwtje.

sebbo, (E-mail ) (URL) - 10-11-’08 22:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.