AQUA


Voor ons was het een klein beetje terug halen van vroeger. We beleven heel veel plezier aan onze medebewoners waarvoor we plaats gemaakt hebben in ons huis. Ook onze vaste bewoners hebben we hiermee een groot plezier gedaan. Poes Sjimmie vermaakt zich uitstekend met het nieuwe kijkvenster. Ze kan er uren mee zoet brengen. Ik ben er nog steeds niet in geslaagd om de techniek van "foto vergroten" toe te passen. Daarom heb ik er zelf maar een iets grotere foto bijgeplaatst.

hanscke Vrijdag 28 November 2008 - 11:22 pm | | Standaard

negen reacties

Hanny

Hanscke, ik heb een documentje klaargemaakt met het scriptje voor het “vergroten” van de foto. Ik kan je alleen niet mailen via deze log, omdat mijn standaard e-mailclient niet juist geïnstalleerd zou zijn. Als je mij een mail stuurt, zodat ik je mailadres heb, kan ik je het documentje toezenden.
Een aquarium is vaak een bron van zeer groot genoegen voor een poes. De vissen bewegen en alles wat beweest is zeer interessant voor poezen. Mooi plekje!

Hanny, (E-mail ) (URL) - 29-11-’08 00:25
marjolijn

Dat is mooi….!! Ja, je kunt uren naar zo’n aquarium kijken, zelfs de poes. Gelukkig kan ze er ook alleen maar naar kijken.
Een heel mooi stukje vertier op een mooi plekje.
Veel kijkgenot.

marjolijn, (URL) - 29-11-’08 05:34
Me!

whow, prive televisie…

Me!, (E-mail ) (URL) - 29-11-’08 08:33
Redstar

Dat is een leuk aquariumpje. Soms zit ik nar dat van mij te kijken, en droom ik gewoon weg..

Redstar, (E-mail ) (URL) - 29-11-’08 11:45
Michiel

Ik vind het pachtig, maar ik ben er niet helemaal gerust op dat het wat de kat betreft bij kijken zal blijven. Zo te zien is het een vrij forse kat en de constructie van dat aquarium op dat zuiltje lijkt me een beetje topzwaar. Tenzij het zuiltje aan de vloer is vastgeschroefd, zou ik er niet van opkijken als, wanneer de kat er boven op springt, de hele constructie tegen de vlakte zeilt. Wat vind P daar van?

Michiel, (URL) - 29-11-’08 17:50
mikelodeon

Ziet er mooi uit en dat vind poes sjimmie duidelijk ook!

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 29-11-’08 19:32
hanscke

@Michiel: Geen zorgen, poesje is eigenlijk maar wat je noemt een klein *****katje, en het zuiltje hoort bij het aquarium. Dat is op elkaar afgestemd. Het staat als een huis, denk ik. Morgen wordt het getest of het ook kleinkindbestendig is. Dit keer is de eer aan Nina, Br’s dochtertje.

hanscke, (E-mail ) (URL) - 29-11-’08 20:35
Renesmurf

Ik vind het wel een mooie collectie zo!
Even testen hoor kut, hmja, waarom jij dan sterretjes krijgt begrijp ik niet.

Renesmurf, (URL) - 30-11-’08 01:04
Goentah

Jullie poes Sjimmie lijkt sprekend op mijn poes Jim (vrouwtje!). Ook een schildpad, maar iets minder rood.

Goentah, (E-mail ) (URL) - 02-12-’08 19:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.