DE TIJD LOOPT DOOR


De tijd mag dan wel gewoon doorlopen, maar voor mijn gevoel duurt een dag veel en veel langer als wanneer ik ook gewoon uit de voeten kan. Maar dat lukt nog helemaal niet. Vooral als ik uit bed kom, is de pijn bijna niet te harden. Op de voet staan is dan eigenlijk uitgesloten. In de loop van de morgen verdwijnt de heftige pijn dan weer goeddeels. Ik moet me er maar bij neer leggen dat het echt enige tijd in beslag gaat nemen. Ook bij "onze" JanPeter, de minister-president, liep het in 2004 niet allemaal naar wens. Daar kwam zelfs een operatie bij aan te pas. Hoe het herstelproces bij mij zal gaan verlopen is maar helemaal afwachten. Het zal wel lopen zoals het loopt. Geduld hierbij zal een schone zaak zijn. Het is denk ik wel een goede aanpak als ik er per dag naar streef om toch maar iets te doen wat ik zelf als zinvol acht. Zo ben ik vandaag begonnen om het geheim te ontdekken van foto's door een klik groter op het beeld te laten verschijnen. Zodra ik dat onder de knie heb zal ik enkele foto's van de paar dagen in Gutach publiceren,waaronder de mooie waterval van de Gutach in Triberg. Deze keer heb ik mijn blogje opgefleurd met een foto, gevonden bij wikipedia. Zonder dat ik het wist, waren wij in het land van de koekoeksklokken aangeland. Op ons autoritje van zondagmiddag kwamen we langs allerlei verwijzingen naar de grootste koekoeksklok van de wereld en maandag zijn we maar eens zo'n grote kitscherige winkel in Triberg binnengegaan om ons op de hoogte stellen. En daar gebeurde het. Ik viel helemaal voor die dingen en als we langer waren gebleven, was ik zeker met zo'n klok thuisgekomen. Maar dan wel een "echte". Ik had ook graag naar dat klokkenmuseum in Furtwangen gegaan. Maar dat gaat zeker nog wel eens gebeuren. Over een tijdje zal ik toch ook wel weer kunnen lopen. Dan zal er zeker een tijd komen om terug te gaan. 

hanscke Donderdag 19 Februari 2009 - 3:55 pm | | Standaard

twaalf reacties

Elmar

Naar dat je zo’n pijn hebt, gelukkig zakt het wel weg maar toch…
Goed idee dat je een nuttige uitdagende bezigheid hebt gevonden ik kijk uit naar de foto’s van de waterval.
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 19-02-’09 17:22
Me!

Geheimen zijn er om ontdekt te worden… Ik wacht af.

Me!, (E-mail ) (URL) - 19-02-’09 20:57
Brimstone

JP had wondroos, da’s weer wat anders, maar ook zeer pijnlijk.

Brimstone, (E-mail ) (URL) - 19-02-’09 21:41
Hanny

Het is niet te hopen voor jou dat je hetzelfde zou hebben als JP had. Dat was een vleesetende bacterie. Hij heeft daar bijzonder veel geluk gehad dat ze deze hebben kunnen bestrijden. Een nicht van mij had minder geluk.
Pijn dat is bijzonder vervelend en zeker pijn in de voet, omdat je daar normaal zo veel op staat, dus constant voelt. Ik hoop zo voor je dat de pijn snel vermindert. Heel veel sterkte.
Als je veel oefent, vergeet je de pijn misschien een beetje. ;-)

Hanny, (E-mail ) (URL) - 20-02-’09 00:21
marjolijn

Ja, pijn hebben is niet leuk, fijn dat het in de loop van de dag wel wat zakt. Wens je geduldige dagen toe en maak er ondertussen maar het beste van. De pc kan er veel aan meehelpen. Alle goeds.

marjolijn, (URL) - 20-02-’09 05:00
Michiel

Die grootste koekoeksklok ter wereld, daar zijn wij een paar jaar geleden ook geweest. Wel interessant, maar ik was toch meer omder de indruk van de natuur aldaar. En sorry voor mijn wat belerend commentaar bij het vorige stukje. Hopelijk doet zich nog eens een gelegenheid voor om in het Zwarte Woud te wandelen, want het is echt heel mooi daar. Zeker ook in de zomer. Ik wens je veel beterschap.

Michiel, (URL) - 20-02-’09 11:30
hanscke

@Michiel: Ik heb het niet als belerend ervaren. Ik moet nu eindelijk eens gaan leren om mijzelf wat meer serieus te nemen en wat minder hard voor mezelf te zijn.

hanscke, (URL) - 20-02-’09 13:49
sebbo

Wat vervelend allemaal Hanscke. Ondanks de voet hoop ik dat je toch een prettig weekend hebt!!!!

sebbo, (E-mail ) (URL) - 20-02-’09 15:05
geertje

Waardeloos dat je zo’n pijn hebt Hanscke!
Ook dat je je vakantie hebt meoten afbreken…
Hoop dat er snel verbetering optreedt; het is niet leuk je afhankelijk te voelen en nauwelijks vooruit te kunnen!
Sterkte.

Koekoeksklokken; schitterend!
Had er als kleine kleuter een op mijn kamertje hangen, ik weet nog niet waar die is gebleven. Hoop er ooit een (betaalbaar) tegen te komen; ik ben er gek op!!!

O.T. Ben druk bezig met het omzetten van mijn site, vandaar de stilte.
Alle logs moeten handmatig (een voor een) worden opgeslagen wil ik door kunnen; is nogal veel werk en dat met 4 zieken kinderen; schiet niet erg op! :-) )

geertje, (URL) - 20-02-’09 16:44
Renesmurf

Ja, die vakantie moet je echt nog eens afmaken, en dan zeker zo`n mooie klok regelen.
Nu eerst maar eens goed genezen.

Renesmurf, (URL) - 20-02-’09 20:18
marjolijn

Hoop dat het alweer iets beter met het pootje gaat.
alleen maar dingen doen die goed voor je zijn.
Goed weekend he!!

marjolijn, (URL) - 21-02-’09 12:18
f r e d

wie denkt er nu door z’n pootje aan jp…..; nee, het gaat niet goed met je. de vierdaagse zit er dit jaar zeker niet in?

f r e d, (URL) - 21-02-’09 13:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.