VERRE VROUWENDAG


Hoe ver kun je gaan? Heel ver. Omdat onze linnenkast van ellende bijna uit elkaar valt, is het de hoogste tijd om eens naar een andere kast om te gaan kijken. Eerst hebben we onderzoch of we gebruik konden maken van de diensten van een Hubozaak die adverteerde met schuifpanelen en ingebouwde kasten, maar dat zou ons een vermogen gaan kosten.

Daarna ben ik mij maar eens via de computer gaan oriënteren en zo kwam ik bij BETER MEUBEL terecht. De prospectus had ik na een paar dagen in huis en eerlijk is eerlijk, ze hadden kasten te kust en te keur. Ik had er al bijna één besteld totdat P. te kennen gaf, dat hij de waar waaraan toch ook nog een behoorlijk prijskaartje hangt, toch eerst wel eens met eigen ogen wilde zien. Er was maar één bezwaar, het was nogal een eind rijden. Baarle Nassau ligt vanuit ons gezien nu niet direct naast de deur. Het is tenslotte een stukje België.

Daar ik toch nog niet zo goed uit de voeten kan, leek het mij wel aardig om op zo'n manier toch gezellig een dagje weg te gaan. En het was leuk. Het weer was goed, het was lekker helder waardoor er mooie uitzichten over de landerijen waren. In Baarle Nassau zelf was het erg druk. Het leek wel of men van heinde en verre gekomen was om daar op zondagmiddag te winkelen. In de meubeltoonzaal zelf zal het gezien het grote aantal auto's ook wel druk zijn geweest, maar door de grootte van de winkel viel dat  niet zo op.

We hebben de kast die ik min of meer al uitgekozen had aanschouwd en besloten dat het die moest worden. Toch was het goed dat we er heen gereden zijn, want nu werden we geinformeerd dat de voorwand toch spiegelglas kan zijn en ook met de eigenlijke kastindeling kon ik nu een iegen keuze maken.

Terwijl we weer naar huis reden werden er nogal wat nummers op de radio ten gehore gebracht die te maken hadden met de internationale vrouwendag. Ik heb het dit jaar als vrouw alleen met mijn man gevierd. Maar wel internationaal, dat dan weer wel.

hanscke Zondag 08 Maart 2009 - 9:09 pm | | Standaard

elf reacties

Carola

Goh, vergeten te vieren! Nou ja, het was toch een mooie dag…Gefeliciteerd met jullie nieuwe kast!

Carola, (URL) - 08-03-’09 22:16
Me!

Wij hebben onze kast in Peer gekocht, ook bij Beter Meubel. En we zijn prima te spreken over de kwaliteit. Hij staat volgens mij nu een jaartje of 12 en er is nooit iets aan geweest. Dezelfde kasten zijn daar nu nog steeds te koop.

Me!, (E-mail ) (URL) - 08-03-’09 22:17
Hanny

Wat je ver haalt is lekker, zegt men toch. Hopelijk heb je jaren plezier van deze nieuwe kast. En vrouwendag vieren met je man is niet slecht. Ik heb het helemaal niet gevierd. Was het totaal vergeten en heb het ook niet op de autoradio gehoord.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 09-03-’09 01:06
marjolijn

Toch een leuk uitje en een prima manier om samen vrouwendag te vieren toch, zelfs over de grens.
Proficiat met je nieuwe kast.

marjolijn, (URL) - 09-03-’09 05:56
mikelodeon

Haha hanscke, leuke afsluiting :-)
Vrouwendag is iets wat mi niet meer zo leeft. misschien is het ook niet meer nodig en daarom meer naar de achtergrond verschoven. Eigenlijk wel goed dus :-)

mikelodeon, (E-mail ) (URL) - 09-03-’09 08:56
Redstar

Ik ben een rare, maar in een kringloop of ruilwinkel kun je echt schitterende kasten kopen. Het spaart de aarde ook nog eens een keer :-D

Redstar, (E-mail ) (URL) - 09-03-’09 11:44
Thérèse

Ha, leuk om het internationaal te beleven en tegelijk je te verheugen op een nieuwe kast.

Thérèse, (E-mail ) (URL) - 09-03-’09 13:27
Vrouwke

En zo concludeer ik maar weer eens dat er dagen zijn dat ik niet goed uit de verf kom. Gisteren was er niets vrouwelijks en niets internationaals aan me.
Wel interlocaal. Maar dat zal wel niet meetellen…

Vrouwke, (E-mail ) (URL) - 09-03-’09 13:57
geertje

Leuk zo’n uitstapje.
En fijn dat het ging.
Heerlijk te rijden door het land :-)
Fijn dat jullie geslaagd zijn; inderdaad is Hubo neit echt goedkoop.
Ook ik zit te wachten op weer om de tuin aan te pakken; maar hier in Den haag wil het nog niet zo (gisteren inderdaad wel, maar toen wilde ik vrouwendag vieren ;-))

geertje, (URL) - 09-03-’09 14:57
Elmar

Zo te horen ben je een heerlijk dagje doorgebracht in het buitenland!;-)
Bovendien heb je er nog een mooie kast aan overgehouden dus wat wil een mens nog meer?!
Dat het internationale vrouwendag was gisteren wist ik ook niet tot ik het ergens op een log las, ik heb hem dus ook niet gevierd!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 09-03-’09 16:40
Renesmurf

Ik had een filmpje van mijn nichtje, puur toeval!
Vrouwendag vind ik een beetje onzin, en winkelen op zondag ook.

Baarle is maar een beetje vreemd.
Hopelijk is de kast dat niet.

Renesmurf, (URL) - 09-03-’09 19:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.