SATISFIED


Het einde van de vakantie is in zicht. Je zou kunnen zeggen dat de vakantie helemaal voorbij is, omdat we gewoon aan het weekend zijn begonnen, maar dit is nog geen doorsnee weekend. Omdat ik de hele week niet gewerkt heb ga ik superfit het weekend in en dat is nu net het verschil met een gewoon weekend, want dan moet ik meestal eerst wat bijkomen.  Dus ik heb nog twee lekkere lange dagen en geloof me, die kan ik nog goed gebruiken, want ik ben namelijk niet helemaal door mijn programma heen gekomen. Ik had nog iets willen schrijven over het boek 'Knielen op een bed Violen' van Jan Siebelink, dat ik na enige aarzeling toch uitgelezen heb. Ik ben nog bezig met de Da Vinci Code en "vang mij als ik val" van Nicci French ligt ook nog op mij te wachten. Niet al het 'leesvoer' heb ik dus kunnen verorberen, maar ik heb wel heel veel leuke dingen gedaan. Ik ben hier en daar op bezoek geweest. Ik heb mijn oude sport, het lange afstand lopen, weer wat nieuw leven ingeblazen en gelukkig is gebleken dat ik nog met gemak een 20 kilometer kan lopen. En, ik ben lekker zo nu en dan een breimuts geweest. Het babytruitje voor kleinkind numero 2 is klaar. Zoonlief kan gerust zijn. Ook voor zijn kindje, wat in april verwacht wordt, ben ik druk in de weer geweest. Wat ik deze twee dagen dan nog zo nodig moet doen?  Eigenlijk niet zo veel bijzonders hoor. Lekker nagenieten van de fijne dagen die ik gehad heb.

hanscke Vrijdag 06 Januari 2006 - 10:48 pm | | Verdriet

zeven reacties

momoniek

Ik heb deze hele week gewerkt, maar ik heb dan ook weer over twee weken vrij. Dus dat is best lekker :)

momoniek, (URL) - 07-01-’06 14:49
noordmiep

whaaaaaat 20km…whouw…ik zou daar denk ik 5 uur over doen pfffffttt misschien wel langer want ik zou overal even willen zitten >;-) maar verder wel genoten dus van je vakantie en als wij..

noordmiep, (URL) - 07-01-’06 17:35
noordmiep

de da vincie leuk hoor…

noordmiep, - 07-01-’06 17:35
Rose

Vang me als ik val is iets minder dan de overige Nicci French-boeken… alhoewel, als je één boek van hen waardeert, kan het eigenlijk niet missen dat de rest ook goed is. Siebelink viel me enigszins tegen en de DaVinci Code is goed, maar Bernini het best. :D

Rose, (URL) - 08-01-’06 14:40
Rose

Het tegenvallen van Siebelink betekent overigens NIET dat ik het een slecht boek vond!!

Rose, (URL) - 08-01-’06 14:42
Penguin

Waarom is iedereen zo gek van die da Vinci code? Zo goed is het boek helemaal niet. okay, het leest lekker weg maar een hoogstandje kan je het niet noemen…ik vind het een hype

Penguin, (URL) - 08-01-’06 20:29
Hansje

Wat een beeldschoon truitje!

Hansje, (URL) - 08-01-’06 22:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.