SLAAP?????


Ik heb er heel weinig last van. Ik doel op slapeloosheid, maar de afgelopen nacht was het goed raak. Vanmorgen was ik voor vijven al klaarwakker en het lukte mij op geen enkele manier meer om opnieuw  in te slapen. Tot honderd geteld en weer terug, vanaf honderd terug geteld met een interval van 3, heel sterk aan een groen blad gedacht, een beker warme melk opgedronken, een stukje lezen, noem het en ik heb het gedaan met geen resultaat; ik viel niet in een verkwikkende slaap. Voor een groot deel van deze dag heb ik mij voortgesleept, ik ben mijn verplichtingen nagekomen en vanmiddag na mijn thuiskomst ben ik vrijwel direct  mijn bed ingedoken. En wat denk je, de hele dag heb ik lopen gapen en toen ik dan eindelijk van mijzelf even mocht slapen, had ik geen slaap, of anders gezegd, toen kon ik opnieuw de slaap niet vatten.  Wat kan een mens soms raar doen.

hanscke Maandag 09 Januari 2006 - 11:52 pm | | Standaard

twee reacties

AnneMarieke

Mensen zitten ingewikkeld in elkaar. Er is geen logische verklaring voor te geven. Ik herken het wél. Zal voor je duimen zodat je vannacht goed slaapt…

AnneMarieke, (URL) - 10-01-’06 16:52
Merlijn

Misschien gewoon een nachtjob beginnen ? ;-)

Merlijn, (URL) - 10-01-’06 20:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.