HOED EN PET


Leve de vakantie, zwaai met hoed en pet! Dit jaar kan ik het weer luidkeels zingen. De vakantie is begonnen en eindelijk durf ik te schrijven dat ik terug kan zien op een goed verlopen jaar, weliswaar met enkele hobbels, zoals een overlijden en mijn gezondheid die telkens parten speelde, maar toch... Ik had deze tekst al langer in mijn hoofd, maar ik kan mij nog zo goed twee en drie jaar geleden herinneren dat het juist in die laatste dagen helemaal fout ging doordat sommigen het toen nodig vonden om zich van die hele nare en stekelige opmerkingen te gaan bedienen. Je wordt daar als mens toch wat angstig van. En dat, terwijl ik toch eigenlijk best wel een beetje blij en tevreden ben. het heeft lang geduurd, maar ik ben me stukje bij beetje toch gaan thuisvoelen op de nieuwe werkplek. Ik begin het weer over "wij" te hebben en dat geeft aan dat ik mij er weer bij hoor voelen. Ik doe niet enkel meer mijn plicht, ik doe weer mee aan het teamgebeuren en dat zal het volgende schooljaar alleen maar toenemen. Ik ben heel tevreden met de taakomschrijving van het volgende schooljaar. Coördinerende werkzaamheden, onderwijsontwikkelingsuren, gewone lessen en lessen aan volwassenen, het zit er allemaal in.  Het lijkt weer een beetje op mijn takenpakket van vroeger tijden. Het leuke is, dat ik nu weer het gevoel heb dat ik aan een welverdiende vakantie ga beginnen. Nog een paar dagen, dan gaan we vertrekken. Eerst even genieten van de eindeloze tijd die voor mij lijkt te liggen.

hanscke Vrijdag 03 Juli 2009 - 1:59 pm | | School perikelen

zeven reacties

Hanny

Uiteindelijk gaat de zon altijd weer schijnen!
Geniet van een welverdiende vakantie. Doe energie op voor het volgende schooljaar. Maar bovenal geef de voet rust, maar niet teveel, zodat deze ook weer opknapt!

Hanny, (E-mail ) (URL) - 03-07-’09 15:16
Me!

Ik ben echt blij dat je weer een eigen stekkie hebt…

Me!, (E-mail ) (URL) - 03-07-’09 19:52
Renesmurf

grappig, ik doe alleen mijn plicht, en daar voel ik me prettig bij. Een bedrijfsgevoel of zo, dat ken ik totaal niet.
Fijn voor jou dat de boel weer op de rails is.

Renesmurf, (URL) - 03-07-’09 19:58
marjolijn

Fijn meis, dat je terug kan kijken op een goed jaar.
Dan nu maar lekker van je verdiende vakantie genieten.
veel plezier hé en geniet er volop van.

marjolijn, (URL) - 03-07-’09 20:56
Annemarie

Fijn dat het zo gelopen is!
Ik wens je een hele fijne zomer toe. Je hebt iig een goed vooruitzicht. :-)

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 03-07-’09 21:18
ton

Met mijn in het midden kalende kop ben ik een hoedzwaaier geworden.

ton, (E-mail ) (URL) - 04-07-’09 11:09
Xiwel

Klinkt goed en geniet er van.

Xiwel, (URL) - 04-07-’09 14:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.