SPONTANE OPWELLING


Het is al heel lang geleden, de televisie heeft nog maar een marginale, zo niet bijna  een te verwaarlozen rol in mijn leven, maar er waren tijden dat ik zo heel af en toe de reclames van allerlei apparaten voorbij zag komen. Fitnessapparaat zus, trainingsapparaat zo en ze beloofden allemaal dat je met enige inspanning een prachtig door jou gewenst figuur kon krijgen. Natuurlijk geloofde ik dat nooit. Als het in mij opkwam om er maar slechts even over te denken, dan nam onmiddellijk het gezonde verstand het van mijn gedachte over. Natuurlijk kon dat niet waar zijn en ik moest het niet in mijn hoofd halen om er maar een moment over te denken of zo'n apparaat voor mij nuttig zou zijn. Waarschijnlijk speelde de anonimiteit hierbij een rol, want gisteren viel ik als een blok voor een aanbieding van een sportschool die mij een brief stuurde.Noem mij maar wereldvreemd, maar ik had nog nooit iets over 'slim belly' link gehoord. De inhoud van de brief stond mij heel erg aan. Hoewel ik heus niet veel te dik ben, ben ik al jaren ontevreden over het vet in mijn buikzone. eigenlijk al vanaf mijn kindzijn. Ik heb mij echt helemaal nooit prettig in een bikini gevoeld. En nu zou er een methode zijn om eindelijk iets aan het vet rond de buikzone te doen zonder er in te snijden? Yes, daar moet ik bij zijn en ik heb mij aangemeld. Later ben ik eens op het internet gaan rondkijken en inmiddels weet ik al weer heel veel meer over dit aanbod. Bij elke sportschool in het hele land wordt de tekst gebruikt dat er 100 testpersonen worden gevraagd. Dat is dus een wassen neus, een handige zet van de reclamejongens om op die manier een schaarste aan plaatsen te  suggereren. Over de resultaten zijn de meningen zeer verdeeld. En of ik nu spijt heb van mijn spontane opwelling om mij aan te melden? Nee dat niet. Het is in ieder geval niet anoniem en stel dat ik toch iets van mijn vetrolletje kwijt raak, dan is dat mooi meegenomen. Ik stap er zeer onbevangen in en ik houd u op de hoogte.

hanscke Woensdag 30 September 2009 - 4:35 pm | | Standaard

tien reacties

Hanny

Wat bewegen kan nooit kwaad. En als het met zo gordel wat meer effect sorteert, dan is dat mooi meegenomen. Succes. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

Hanny, (E-mail ) (URL) - 30-09-’09 17:44
Willemvk

Wij zie de ‘before’ en ‘after’ foto’s wel verschijnen ;)

Willemvk, (E-mail ) (URL) - 30-09-’09 20:42
Annemarie

Proberen kan altijd in zo’n geval, baadt het niet dan schaadt het niet! Toch?!?

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 30-09-’09 20:51
Elmar

Bewegen kan nooit kwaad, dus gewoon doen!
Ik ben benieuwd!
groetjes,
Elmar

Elmar, (E-mail ) (URL) - 30-09-’09 21:11
Me!

Hoe je het ook draait of keert, je moet er zelf aan werken voor een goed en blijvend resultaat.

Me!, (E-mail ) (URL) - 30-09-’09 21:11
ReneSmurf

Ik zou me gefopt voelen.
Ik vind het een verkeerde methode.

Als je er echt mee zit, kan je langs de sportschool gaan, daar helpen ze je wel verder.

ReneSmurf, (URL) - 30-09-’09 23:34
marjolijn

Die reclamejongens hebben dus hun werk goed gedaan…
Wie weet helpt het voor jou wel.
succes.

marjolijn, (URL) - 01-10-’09 05:04
f r e d

een sudderlappie eten we toch ook met een randje vet; mmmmm….

f r e d, (URL) - 01-10-’09 17:41
Jan K.

Eerst zien, dan geloven, zeg ik altijd maar.
Maar in elk geval veel succes!

Jan K., (URL) - 01-10-’09 21:46
Vrouwke

Nou, je maakt me nieuwsgierig. Ik hoop dat je ons op de hoogte blijft houden van de resultaten.

Vrouwke, (E-mail ) (URL) - 04-10-’09 12:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om een reactie te kunnen plaatsen moet je deze vraag beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.